Det danske magasin i Spanien
Susanne Beck Madsen – forsikringsmægleren med dybdegående ekspertise

Susanne Beck Madsen – forsikringsmægleren med dybdegående ekspertise

Med sin mangeårige baggrund inden for privat sygeforsikring besluttede Susanne Bech Madsen at starte selvstændigt op i 2015 med kontor i Fuengirola.
”Fordi jeg samarbejder med en stor udbyder, Op de Beeck & Worth, kan jeg tilbyde alle de samme fordele som et stort forsikringsmæglerfirma uden at gå på kompromis med den personlige service,” fortæller Susanne fra sit kontor i bygningen ved siden af El Corte Inglés i Los Boliches.
Den fornemmeste opgave som forsikringsmægler er at finde den løsning, der passer bedst til kunden uden at skyde over eller under mål, hvilket Susanne er meget opmærksom på:
”Det er klart, at det vigtigste er at forsøge at matche kundens behov. Når det for eksempel kommer til privat sygeforsikring, kan mange ”nøjes” med en national forsikring og så blot tilkøbe en rejseforsikring nogle gange om året frem for at have en forsikring, der dækker på internationalt niveau alle 12 måneder om året.” Udover sygeforsikring tilbyder Susanne forsikringer til hus, bil, motorcykel, knallert, kæledyr med mere fra et udvalg af anerkendte selskaber.
 
”Selvom det meste kan klares på telefon og mail, foretrækker mange kunder at komme her på kontoret og tale med mig – og det skal der jo også være plads til,” siger hun og understreger, at man faktisk kan benytte P-kælderen i El Corte Inglés.
Susanne Bech Madsen flyttede til Spanien i 1985, blev spansk gift og fik et job i forsikringsbranchen – en branche hun ikke siden har forladt, hvilket har givet hende en dybdegående ekspertise inden for alt, hvad der har med forsikring at gøre.
Tlf.: 951 90 21 86/607 48 15 17 ● susanne@opdebeeck-worth.com ● C/Santa Rosa 20, 1C, 29640 Fuengirola

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.