Det danske magasin i Spanien
UniOptica fejrer 20-års jubilæum – med fest og live musik

UniOptica fejrer 20-års jubilæum – med fest og live musik

Den folkekære brillemand i Fuengirola, af de fleste blot kendt som ’Brille-Claus’, fejrer 20 år med gode tilbud og en service, der ligger helt i top. Festlighederne finder sted fredag d. 11. oktober kl. 13 i butikken på hovedgaden i Fuengirola, hvor jazz-orkesteret Sweepy Swing også kommer og underholder.
Der vil selvfølgelig også være masser af gode tilbud – måske trænger solbrillerne til en opgradering efter at være blevet flittigt anvendt hele sommeren? Efteråret byder jo, på Costa del Sol, stadigvæk på masser af sol. Efterårsgarderoben trænger måske til nye stel? Ellers er der som altid et godt udvalg af læsebriller og briller med progressive glas til fornuftige priser, og det venlige personale vil give dig råd og vejledning – også på denne festdag!
Det otte mand store orkester træder op på ladvognen uden for butikken og giver den hele armen med swing og herlig jazz, mens der vil være øl og vin samt snacks til de fremmødte.
UniOptica ser frem til at se nye og gamle kunder, venner og forbindelser, så sæt kryds i kalenderen fredag d. 11. oktober og læg vejen forbi UniOptica fra kl. 13, hvor der vil være fest, farver og god musikstemning.
 
Åbningstider mandag – fredag 09 – 18, lørdag 10 – 14.
Avda. Jesús Santos Rein 15, 29640 Fuengirola ● 952 199 254 ●info@unioptica.com ● www.unioptica.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.