Det danske magasin i Spanien
Er du bange for, at du er syg?
Frygter at du lider af kræft, hjertesygdom eller sklerose?
Afsøger du konstant din krop for knuder, pletter og smerter eller kløe, kvalme og svimmelhed?
Googler du symptomer, og læser artikler om sygdomme i damebladene?
Fornemmer du symptomer, der ligner dem, som din kræftsyge veninde har? Spekulerer du på, om din fars hjertesygdom også vil ramme dig?
Eller er du så bange for, at du fejler noget alvorligt, at du ikke tør tage imod de undersøgelser, du bliver tilbudt, fx screeninger – og helt undgår at læse indlægssedler, eller avisforsider med overskrifter a la “Kendis død af kræft” , som kan sætte gang i tankerne om sygdom?
Undgår du at bestille tid hos lægen for at få dit symptom undersøgt – fordi du ikke tør blive konfronteret med resultatet?
Har du tanker, der konstant kredser om sygdom, og oplever du, at det påvirker din hverdag?
Så er tiden vist inde til at lade din krop fortælle dig, hvordan den har det.
Genfinde din medfødte evne til at forstå din krops signaler, og agere på dem.
Det kan vi gøre med en BodyTalk-session, som ikke er en undersøgelse af et specifikt problem, men som via kroppens egne prioriteringer guider os frem til årsagen til den opslidende helbredsangst.
 
Helbredsangst påvirker ikke kun det menneske, der lider af den, men også omgivelserne, der ofte forsøger at skåne ved ikke at tale om sygdom, men derimod skjule nyheder, som kunne trigge angsten – og endda egne lidelser. Yderligere kan helbredsangsten blive så voldsom, at den påvirker forholdet til andre mennesker, som blive trætte af at høre på det overdrevne sygdomsfokus – og ikke længere tager det alvorligt, selvom det faktisk forekommer virkeligt for den, som lider af det.
For en del år siden opsøgte en mand mig, fordi han havde stikkende smerter i siden af maven. Han var sikker på, at det var kræft, og havde været igennem utallige undersøgelser (scanninger, koloskopi, biopsier etc.), og hans læge havde nu sagt, at man ikke kunne lave flere undersøgelser uden at disse i sig selv ville være udfordrende for helbredet.
Hans familie og venner var ved at køre trætte i den evindelige snak om cancer, og hans ægteskab knirkede.
I BodyTalk-sessionen kom det frem, at ar i bindevævet, forårsaget af en simpel læsion (han havde for længe siden hamret låret ind i hjørnet af et skrivebord), skabte stramninger og forviklinger i hele fascie-arrangementet. Og da vi løsnede det op, forsvandt smerten.
Manden var selvfølgelig glad, overrasket, lettet – og lidt slukøret. For hvad skulle han nu sige til alle dem, som tålmodigt havde hørt på hans kræftangst, og havde bekymret sig for ham…?
”Fortæl dem det, som det er”, sagde jeg til ham. ”Smerten var der – og kræft-’propagandaen’ lokker os alle til at tro det værste”.
Manden handlede heldigvis på sin krops signaler – desværre forstod han bare ikke at tyde dem.
 
Et andet eksempel er en kvinde, som er helt sikker på, at hun har sklerose. Hendes far har det, og hun har nu den alder, hvor de fleste sklerosepatienter diagnosticeres. Symptomerne ses tydeligt på hendes gang og manglende evne til at gribe med hænderne. Hun mener også, at synet er blevet dårligere.
Intet i sessionen peger på sklerose. Nogle små nerver, der under et fald er revet over, dukker op, og vi leder dem på rette vej, så de kan gro ordentligt sammen. Men heller ikke det kan forårsage sklerosesymptomerne.
Det kan helbredsangst derimod.
Vi laver et… skal vi kalde det kontroversielt forsøg: Vi sætter det scenarie op, at hendes mor havde en affære med en anden mand ca. ni måneder før min klients fødsel. Den skleroseramte far er altså ikke hendes biologiske far…
Imens denne ’forestilling’ downloader, kigger vi på markørerne på hendes DNA-strenge. Kun ca. 4% af DNA’et er allerede kodet ved fødslen – resten er potentiale. Så sandsynligheden for at arve sygdom er faktisk ret begrænset i forhold til muligheden for ikke at blive syg.
Blot et par dage efter sessionen går min klient normalt, kan gribe og se – med læsebriller. Det nedsatte syn skyldes ganske enkelt aldersbetingede forandringer, og dem vil vi ikke ændre på med BodyTalk.
Kredser din tanker om sygdom? Bekymrer du dig overdrevet om, at noget skal ske med dig selv eller nogen, du holder af? Så book en konsultation hos mig (i Torreblanca eller på Skype, FaceTime e.lign.). En BodyTalk-session varer ca. en time, og i mange tilfælde er én session nok.
 
Helle Espensen
helle.torreblanca@gmail.com – tel. +34 607 62 91 06
Af Helle Espensen, BodyTalker, Spirituel Mentor og CryptoEducator

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.