Det danske magasin i Spanien
Lider du af eksem eller andre hudlidelser?
 
Facts:
Chloe og Friederich er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Tilsammen har de mere end 25 års erfarring i behandling af hormonelle ubalancer og kroniske sygdomme. De er stiftere af currame-metoden, Health Mentor Uddannelsen og Skab naturlig (hormon)balance.
 
I vores behandlinger gør vi brug af laboratorietester, kostjusteringer, kosttilskud, homøopati og meget mere.
Måske har du ofte undret dig over om udrensning egentlig er så vigtig – lægerne siger jo at kroppen selv kan – men hvorfor er det så at vi bliver sygere og sygere?
Hos curra · me anerkender vi bestemt udrensning og mener at det er noget vi bør støtte vores krop i minimum 3-6 måneder om året.
 
Dine udrensningssystemer i din krop er afgørende for dit helbred og velbefindende. Er systemerne belastet og har brug for ekstra støtte, ja så har du symptomer som:
 
– menstruationsmerter
– hovedpine
– træthed
– manglede overskud
– appelsinhud
– bindevævssmerter
– eksem
– sover dårligt
– svært ved at slippe hoste og snot
– m.m.
 
Der kan være mange grunde til, at din udrensning har brug for et ekstra eftertjek. For det første er det afgørende at vi får den rette næring – i vores næring er der nemlig produkter din udrensningsorganer, som f.eks. leveren skal bruge til at fjerne skadelige stoffer fra kroppen, eliminere hormoner og sørge for at rense blodet og tilføje vigtigt næringsstoffer hertil.
 
Svovl af en af de stoffer din lever har hårdt brug for, for at passe på celleopbyggelse og for at udrense. Det finder du b.la. i de grønne grøntsager og alliumfamilien som er løg, hvidløg porer mv.
 
Dernæst kan du have en mindre fungerende tarm, som har svært ved at komme af med sit affald. Både fordi du spiser klisterstags som pasta og korn som sætter sig på indersiden af din tarm og har svært ved at komme videre, dernæst har du meget vel en ubalance mellem dine tarmflorabakterier. Vores tarmflora er vores venner, de hjælper vores beredskab, hiver det sidste næring ud af vores mad og sørger for at de skadelige stoffer kommer ud af vores system.
 
Ofte får vi ubalance mellem vores tarmflora pga. kemisk medicin, antibiotika og penicillin forbrug, for mange søde sager og korn. Et nedsat beredskab i vores tarm lukker også de forkerte banditter ind og kan få konsekvens for vores krop. Har du ikke din blindtarme har det også en stor indvirkning på dine bakterier i din tarm, da den nemlig fungere som et slags lager for de ‘gode’ bakterier.
 
Når vi har problemer med vores tarm oplever vi ofte:
 
– diarre
– forstoppelse
– oppustethed
– døsighed
– tristhed
– svært ved at tænke klart
– ingen appetit om morgen
– eksem
– allergier og fødevarerintolerancer
 
Din krop har brug for opbyggelse og en pause – en pause fra alle de søde sager, det forarbejdet mad, fra stress og jag og fra udefrakommende toxiner. Stil ind der hvor du kan – det er nemlig ikke alt du kan kontrollere og styre men det du kan – er værd at sætte ind omkring!
Din krop er bygget af protein, grøntsager, gode fedtstoffer og masser af vand. Måske lyder det kedeligt for dig – for mig lyder det endnu mere kedeligt at gå dagligt med gener og symptomer som holder dig væk fra din potentiale og sætter en stopper for dig selv.
 
Vælg din krop til! Gør op med vanerne, normerne og forventningerne – begynd at lyt til din krop og giv den det den virkelig craver og bygges af. Bestilt en homøopatisk ampulkur på info@currame.com. Homøopati hjælper din krop til at bekæmpe sygdomme og ubalancer og genvinde sin sunde, biologiske balance.
 
Vi sammensætter en ampulkur præcis efter dine behov og sætter ekstra ind omkring din udrensning, så du vil opleve mere lethed og frihed i din krop.
Ring til Friederich idag (gratis) og fortæl ham din kropshistorie og han vil give dig side bedste bud (baseret på mere 20 års erfarring) til hvordan du kan støtte din krop allerede samme dag!
 
Ønsker du at gøre lige det ekstra for din krop, så book Friederich til en sundhedkonsultation, som kan afholdes i Centro Sanum eller hjemme hos dig selv på friederich@currame.com eller på +4527207723
Friederich har hver måned en gratis dag, hvor du kan komme ned i Centro Sanum i Centro Idea og spørge ham ganske gratis til råds. F.eks. d. 7. Marts kl 12-12.30 og d. 22. marts kl 10-10.30.
Husk, du kan købe dine kosttilskud på currame.nordicvms.com
 
På gensyn! 🙂
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
 
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til dem på info@currame.com, via www.currame.com eller via Instagram @curra.me
 
Se mere til dem på www.currame.com, https://www.facebook.com/currame/ og @curra.me
Af Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, Forfattere, Uddannelsesledere og Master Health Mentorer www.currame.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.