Det danske magasin i Spanien
Er du træt af makeup, som ikke holder hele dagen, så læs med her.
Mange af mine kunder i klinikken beklager sig ofte over problemer med at få deres øjenmakeup til at holde en hel dag.
Den bedste løsning på dette problem er at få indpigmenteret en semipermanent eyeliner og bryn, som sidder perfekt 24 timer i døgnet.
Processen går ud på at indpigmentere testet og non-allergisk farve i overhuden, så et naturligt look fremtræder 24 timer i døgnet. Farven holder som regel et par år frem, og derefter udskilles resten gradvist.
Goldeneye-systemet, som jeg er uddannet i at bruge, er EU-godkendt og alt er gennemtestet, så man kan føle sig helt sikker på, at der ikke kommer allergiske reaktioner på hverken farver eller nåle. Så derfor kan jeg love, at semipermanent makeup påført med Goldeneye-systemet er en mulighed for dig – også selvom du er allergisk overfor almindelig makeup.
For brillebrugere er det en kæmpe hjælp i det daglige ikke at skulle sidde med forstørrelsesspejl for at få lagt en pæn og ens makeup, og selv kontaktlinsebrugere kan få semipermanent makeup.
Man kan få lavet eyeliner, bryn og læbekant, og farveudvalget er meget varieret. Eyeliner kan laves både under og over øjet og i forskelige faconer og intensitet. Naturlige bryn som har for få hår, eller som er helt borte, eventuelt på grund af alder eller sygdom, kan laves flotte og naturlige igen med indpigmentering af farve og 3D-teknik med optegning som hårstrå.
Med alderen oplever de fleste kvinder, at deres læber ser mindre ud og er blevet farveløse. Dette skyldes hormonændringer i kroppen og at cellefornyelsen ikke længere er optimal. Med den permanente teknik kan den oprindelige læbekant trækkes op igen og selve læben kan få noget af sin farve tilbage ved skyggepålægning.
 
Behandlingen med Goldeneye permanent makeup foregår under lokalbedøvelse med creme og er derfor ikke ubehagelig.
Behandlingen foretages på ca. to timer, og et tjek nogle uger efter anbefales for at få et perfekt og holdbart resultat.
Før behandling aftales en prøvekonsultation, hvor jeg kigger på hud, hårfarve og ansigtstræk.
 
På selve behandlingsdagen påføres bedøvelsescremen og vi går i gang. Behandlingstiden varierer alt efter, hvilken teknik der bruges, men regn med et par timer.
I den første tid skal det behandlede område jævnligt påføres specialcreme, og det anbefales at undgå solbadning, sandstrand og pool i et par dage.
Når huden er helet fint op igen, efterses området og eventuelle farvehuller i stregen fyldes ud.
Derefter har man den nemmeste og flotteste naturlige makeup, som holder et par år frem.
 
Har du ønske om en nem og naturlig makeup hver dag, så ring og få en snak eller book en tid til en konsultation hos kosmetolog og linergist Nana Norrbom i Fuengirola på tlf.: 610 716 048.
Af Nana Norrbom

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.