Det danske magasin i Spanien
Nye kollektioner hos LOFT & ROOMERS

Nye kollektioner hos LOFT & ROOMERS

LOFT & ROOMERS er beliggende på Den Gyldne Mil i Marbella og i Mijas, og nu fornyes deres butikker med nyt inventar. Denne sommer vil du finde eksklusive produkter til priser, der ikke er til at slå!
 
I deres to stilfulde og inspirerende showrooms i Mijas og Marbella bydes klienter velkommen indenfor til et førstehåndsindtryk af det store udvalg af indendørs- og udendørsmøbler, der passer til ethvert rum og enhver have og terrasse. For nylig tog de to showrooms også en række udendørsmøbler ind til priser, der simpelthen var for gode til at gå glip af. De har også tilføjet et udvalg af nyt tilbehør til kollektionerne lavet af genbrugsglas for at kunne skåne miljøet, med et upåklageligt design.
 
Hvad angår senge tilbyder deres kollektion bedre støtte til alle fem af kroppens zoner, hvilket giver en sundere søvn. Ved at have 95 % af lageret i deres varehus og ved at tilføje gratis og hurtig levering behøver kunderne ikke vente i ugevis for at kunne nyde deres møbler. Og det eneste, kunderne selv skal sørge for, er at nyde livet på Costa del Sol.
 
Kunderne hos LOFT & ROOMERS spænder fra nationale til internationale kunder, der søger at få møbleret deres hjem eller lejeboliger med produkter af høj kvalitet, i smart og trendy skandinavisk design til små penge. Hvis du ønsker at få indrettet et helt hjem, tilbyder LOFT & ROOMERS også totale møbelpakker. Disse pakker er en fantastisk måde at få alt, hvad du behøver, uden at skulle jage frem og tilbage til forskellige butikker. De skræddersyede pakker rangerer fra Basic, Plus og Deluxe.
 
LOFT & ROOMERS byder alle velkomne i deres showrooms i Mijas og Marbella. Hvad end det drejer sig om ny sofa, seng, spisebord eller tilbehør, er de sikre på, at du vil finde, hvad du søger. Der er nemlig stilarter, der passer alle, gode priser, kundeservice på topniveau og altid gratis kaffe, så du kan shoppe rundt i hjemlige omgivelser.

 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.