Det danske magasin i Spanien
Europas længste modeshow i Málaga – 50 ofre mindes i Málaga lufthavn – Marbellas gader skal renses for efterladte køretøjer

Europas længste modeshow i Málaga - 50 ofre mindes i Málaga lufthavn - Marbellas gader skal renses for efterladte køretøjer

Europas længste modeshow i Málaga

Den blå løber rulles ud over hele Málagas centrale strøg, Calle Larios, når byen i weekenden er vært for Málaga Fashion Week. Spaniens førende designere vil fra fredag til søndag præsentere deres nyeste kollektioner på hele Calle Larios, som til lejligheden gøres klar til at blive Europas længste modeshow på næsten 300 meter. Det hele begynder fredag aften kl. 20.30 og slutter søndag aften ved samme tid. Det store modeshow er åbent for alle interesserede. Dog er der særlige pladser til 2.000 inviterede branchefolk.
 

50 ofre mindes i Málaga lufthavn

For 35 år siden, den 13. september 1982, blev Málaga ramt af sin hidtil største flyulykke, da 50 passagerer mistede livet ombord på et Spantax fly med kurs mod New York. Grundet overvægt kunne piloten ikke lette, og da han forsøgte at bremse op, var det for sent. Flyet skred ud over N-340 landevejen og videre ind i et hus, hvor det brød i brand. Mange passagerer nåede ikke ud i tide, da flere nødudgange var delvist blokkerede og selve passagergangen var overfyldt med passagerers ekstra rejsegods. 35 års-dagen for katastrofen blev mindet i lufthavnen og i alle større lokale medier. På La Danesas web  kan du læse en større – og noget mere munter – artikel om udviklingen i Málagas lufthavn, som sidste år fyldte 50 år – Læs artiklen her.

Marbellas gader skal renses for efterladte køretøjer

Kommunens depoter for efterladte køretøjer er fyldt til bristepunktet.
Over 1.100 biler og motorcykler er aldrig blevet afhentet af deres ejermænd, efter at kommunen har fjernet køretøjerne for at have stået ulovligt parkeret. De overfyldte depoter har betydet, at man de sidste mange måneder ikke har fjernet flere efterladte biler fra gader og stræder grundet pladsmangel på byens depoter. Men det vil kommunen nu gøre noget ved. Et nyt dekret skal sikre, at bilerne på kommunens depoter hurtigere kan ryge til skrot for den vej rundt at genvinde plads. Dekretet træder i kraft allerede nu, så kommunen forventer, at man i de kommende par uger vil kunne fjerne op til 100 biler, som står efterladt og bestemt ikke pynter i gadebilledet. Kommunen opfordrer borgerne til at kontakte myndighederne på mailen vehiculos.policia@marbella.es, hvis man har kendskab til biler, som har stået efterladt i over en måned.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.