Det danske magasin i Spanien
Golfnyheder november 2014

Golfnyheder november 2014

211 glade golfere på Lauro Golf
Successen på Lauro vil ingen ende tage. Mange golfere besøger Lauro hver uge til de skandinaviske matcher til meget attraktive priser.
Her er der virkelig value for money.
75 golfere spillede tirsdag den 7. oktober i 30 graders varme med Bo Concept som sponsor, og der var som altid sat flotte præmier på spil. Der var imponerende scorer, og vinderen i herrerækken blev Jesper Wiberg med 36 point. Som sædvanlig blev der hygget
i patioen efter matchen.
Club Danés havde den 10. oktober turnering på Lauro Golf med 68 deltagere. Turneringen blev sponsereret af Jyske Bank. Efter 16 huller blev turneringen for damer standset på grund af torden, mens herrerne spillede 18 huller. Herrerækken blev vundet af Knud Sørensen med 38 point.
John Jensen fra Jyske Bank overrækker førstepræmien for damer til Nanna Bahnsen.
Den bestod af to greenfee samt en overnatning i San Roque.
Efter en regnfuld weekend spillede 68 golfere tirsdag den 14. oktober i strålende solskin.
Claus fra Uni Optica var sponsor med flotte præmier. Det er snart en vane, at spillerne laver flotte scorer på Lauro. Denne dag var ingen undtagelse. Bjarne Lundsgård lavede hele 40 point, og er i storform til det netop afholdte klubmesterskab i Club de Golf Dinamarca.
 
 

Vikingos Golf på Guadalhorce

Vikingos Golf indledte efteråret med match på Guadalhorce i blandet vejr med enkelte tordenbrag i det fjerne og kun meget få dråber regn. Banen var i perfekt stand med smukke fairways og hurtige greens, hvilket blev rost meget af de 29 spillere, som var i virkelig topform, da ikke færre end 12 spillere havde over 30 point.
Stablefordturneringen blev vundet af Tonny Gjelsted med 39 point foran Erik Leth med 38 point og Flemming Stoltze med 36 point. Længste drive havde Flemming Jørgensen. Tættest på flaget var Flemming Lykke og Tonny Gjelsted.
Som sædvanlig, når vikingerne spiller, er der indlagt et 3-2-1 holdspil. Dette er vigtigere end at vinde individuelt.
Vinderholdet bestod af Flemming Jørgensen, Erik Leth, Kurt Jensen og Ole Kaels.
Næste match bliver turen til Sevilla, som er årets største oplevelse på kongebanen.
Efter matchen kørte alle til Bar 76 i Benalmádena Costa, hvor en 3-retters menu ventede.
Stor tak til vores sponsorer Bluecat Parking og Simzar.
 
 

Klubmesterskaber i Los Daneses Golf

Danskerklubben Los Daneses har afviklet klubmesterskaber d. 2. og 3. oktober på Miraflores Golf. 55 deltagere stillede torsdag op i fire rækker. Dame-, Herre- og Gæsterækken spillede slagspil og C-rækken spillede stableford.
Efter en spændende runde om torsdagen blev fire damer, fire gæster og otte herrer med færrest antal slag fundet, og de spillede igen fredag om at blive årets klubmestre og runner-up.
Fredag aften samledes 64 personer til gallamiddag med en lækker 3-retters menu i restauranten på Miraflores Golf, hvor der under middagen blev uddelt mange og meget flotte præmier fra sponsorerne: Jyske Bank, BoConcept, Helle Hollis Parking, DanScan Forsikring og Grøn & Andersen Konsulentbureau.
Efter præmieoverrækkelsen blev der yderligere uddelt et stort antal “klappepræmier”, som sponsorerne Jyske Bank og BoConcept havde medbragt.
 
Dame Klubmester:
Ina Johansen (bruttoscore 198)
 
Runner-Up:
Betty Lind (bruttoscore 204)
 
Herre Klubmester:
Flemming Lykke Hansen (bruttoscore 175)

Runner-Up:
Lars Ole Bell (bruttoscore 177)

Vinder Gæsterækken:
Svein Petersen (bruttoscore 170)

Runner-Up:
Tom-Erik Nielsen (bruttoscore 179)

 
Resultater fra Torsdagsmatchen
 
Dame A/B-rækken Gæsterækken
1) Susanne Cetti (netto 73) 1) Asbjørn Gjerseth (netto 75)
2) Ellen Poulsen (netto 78) 2) Reidar Moene (netto 75)
3) Ineke Afzelius (netto 82)
 
Herre A/B-rækken C-rækken
1) Søren Johansen (netto 70) 1) Kurt Jensen, 31p (lavest handicap)
2) Bjarne Dideriksen (netto 72) 2) Per Svendsen, 31p
3) Erik Pedersen (netto 72) 3) Ole Steen Knudsen, 31p
4) Gert Poulsen (netto 74) 4) Peter Afzelius, 31p
5) Leif Nødskov (netto 76) 5) Ida Paridon, 31p
 
Nærmest flaget (Damer) Nærmest flaget (Herrer)
Hul 4, Inge Steen Hul 4, Tom-Erik Nielsen
Hul 7, Marianne Miller Hul 7, Per Svendsen
Hul 11, Ineke Afzelius Hul 11, Erik Leth
Hul 13, Birgit Frantsen Hul 13, Tom-Erik Nielsen
Hul 15, Betty Lind Hul 15, Reidar Moene
 
 
Månedsmatch og klubmesterskaber på Santana Golf 2014
Månedsmatchen blev spillet fredag den 17. oktober og var samtidig kvalifikationsrunde til årets klubmesterskaber, som blev spillet lørdag den 18. oktober.
Solen bragede over Santana Golf, da de første spillere slog ud kl. 10.00. Der blev spillet ud i handicaporden med de laveste først, og man gik ud med 10 min. mellemrum. Da der var tilmeldt 76 spillere, lagde vi beslag på 1. tee-box indtil kl. 13.00, hvor de sidste spillede ud.
Der blev spillet slagspil i A og B række, medens C rækken spillede stableford. A og B spillerne kæmpede om de 20 finalepladser til om lørdagen, hvor klubmestrene skulle findes. Spændingen blev holdt, til den sidste slagspiller var kommet ind, og alle scorekort var gennemgået.
Som sædvanlig var Nykredit sponsor på hele arrangementet og var repræsenteret både på banen og med forfriskninger til alle, inden man spillede ud på de sidste 9 huller.
Fredagen blev en varm og lang dag, men alle nød i fulde drag denne dejlige bane med de mange udfordringer.
Finaledeltagerne startede kl. 10.00 om lørdagen og fik en rigtig spændende runde, da der var meget lighed i scoren fra om fredagen. Så der var stor koncentration og meget stille på alle hold.
Da det hele var overstået, og matchledelsen havde tjekket scorekort fra fredag og lørdag, mødtes alle kl. 19.00 på Restaurant Avanto. Der blev serveret cocktails på terrassen, inden man gik til bords til en dejlig 3-retters menu.
Efter middagen foretog formanden sammen med Christel fra Nykredit præmieoverrækkelse – først fra månedsmatchen, og derefter blev de nye klubmestre kåret og fejret.
Alle syntes godt om stedet og var tilfredse med aftenens arrangement, og de sidste forlod først restauranten langt over midnat.
 
Bestyrelsen
 
 
Club de Golf Dinamarca
 
Klubmestre 2014 – Brutto score Total
 
Senior damer 17/10 + 18/10
1. Lillian Seligmann 97 90 187
2. Mette Skovgaard 97 94 191
 
Senior herrer Brutto score
1. Pauli Nielsen 88 87 175
2. Jens Rasmussen 88 90 178
 
Damer Brutto score
1. Edna Mandrella 97 92 189
2. Eina Laursen 101 94 195
 
Herrer Brutto score
1. Niels Stielund 80 84 164
2. Peter From 80 86 166
 
Bestyrelsen ønsker alle hjertelig tillykke!

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.