Det danske magasin i Spanien
Golfnyheder december 2014

Golfnyheder december 2014

lauro-foto
 
Sponsorsucces på Lauro

For de fleste sportsklubber er det vanskeligt at skaffe sponsorer, da disse naturligvis vil have meget for deres sponsorkroner.
Dette er ikke tilfældet for Lauro Golf. Sponsorerne står i kø til de populære tirsdagsmatcher. F.eks. var Uni Optica sponsor i oktober måned med stor respons.
Over 80 spillere deltog hver gang – og til flere matcher var der venteliste.
 
 
Fornyelse i Club de Golf Dinamarca
Den 19. november afholdtes den årlige generalforsamling i Club de Golf Dinamarca. Omkring 50 personer deltog, og der kom spændende planer og initiativer
fra den nye bestyrelse, som består af: Formand Kim Müller samt Bjarne Dideriksen, Poul Erik Jacobsen, Jens Rasmussen og kasserer Claus Rasmussen.
Det ser ud til at være en god kombination, og vi glæder os til at informere om de nye tiltag.
 
 
vikingos-golf
 
Los Vikingos Golf på Kongebanen
Forventningerne var store og humøret højt, da Vikingos Golf med 16 gæster – i alt 48 personer drog med bus mod Sevilla for at spille Real Club de Golf de Sevilla. Bussen blev sponseret af Jyske Bank, som uddelte en tipskupon med spørgsmål om banken. 1. præmien var et ophold på San Roque.
Området blev ramt af et kraftigt uvejr nogle dag inden vikingernes ankomst, således faldt der 44 liter pr. m2 i løbet af to timer, og dagen efter 25 liter. pr. m2. Det betød. at banen stod under vand indtil fire dage før spilledatoen. Disse uventede betingelser gjorde, at banen ikke stod så flot og velplejet, som den plejer, og buggy var således ikke tilladt.
Dette kunne dog ikke ødelægge noget for de herlige deltagere, som nød banen og den dejlige varme (30 grader).
Stableford turneringen, som tæller med i kampen om “Årets Viking” blev vundet af: Nr. 1: Flemming Lykke Hansen med 33 pts. Nr. 2: Lars Ole Bell med 31 pts. Nr. 3: Flemming Jørgensen med 30 pts.
 
Sponsor: Simzar Estates
 
Gæsterækken blev vundet af Nr. 1: Carsten Hjort Hansen med 35 pts. Nr. 2: Erik Johansen med 32 pts. Nr. 3: Anders Rye-Andersen
 
Sponsor: BoConcept
Længste Drive blev vundet af: Lars Ole Bell
Tættest på flaget på hul 7: Carsten Hjort Hansen og på hul 17: John Sørensen
 
Sponsor: Boconcept
 
Holdspillet blev vundet af et hold bestående af: Ruben Mandrella, Knud Sørensen, Carsten Hjort Hansen og Erik Leth.
 
Sponsor: Boconcept
 
Stor tak til sponsorerne: Jyske Bank, BoConcept og Simzar Estates.
 
Efter en 3-retters menu på terrassen med en smuk udsigt over Sevilla, kørte bussen med de glade golfere, som fortalte en masse historier på hjemturen, mod Fuengirola med ankomst ved midnat efter en lang og god dag.
 
Med venlig golfhilsen
 
Søren & Erik
 
 
Golf med løverne
Velgørenhedsorganisationen Lions Club byder velkommen til deres årlige golfturnering “Lions Golf World Championship 2015”. Det sker i ugen 23.-30. marts på Flamingos Golf i Marbella. Den prestigefyldte turnering har plads til 200 spillere, som blandt andet skal kæmpe om den nye bil Smart Fortwo til en værdi af 12.000 euro og en luksusrejse til Mauritius i Afrika til en værdi af 10.000 euro. Alle golfspillere med et handicap på under 36 er velkomne til at deltage i turneringen, hvor det spilles efter stableford. Det koster 995 euro at deltage, og det inkluderer fem green fees med buggy, da turneringen spilles over fem dage. To gallamiddage er også med i prisen. Ønsker man under turneringen at indlogere sig på det eksklusive Hotel Villa Padierna Palace, som ligger på Flamingos Golf, kan man indhente tilbud.
Overskuddet fra turneringen går til Lions Club som støtter humanitære formål.
 
Tilmelding til www.lionsgolf.info
 
 
Cudeca-5
 
Miraflores Golf Club donerer 4.700 € til Cudeca
De sidste mange år har det været en tradition, at de nye Captains vælger en velgørenhedsorganisation, de ønsker at hjælpe, mens de er Captains.
Club Captain Les Malpass og Lady Captain Chris Kelly valgte i juni 2013 at støtte Cudeca. De følgende 12 måneder har alle klubbens medlemmer gjort en stor indsats for at indsamle penge til Cudeca gennem konkurrencer, tombolaer og auktioner.
I alt er der blevet indsamlet 4.700 €, der vil blive doneret til Cudeca.
Af Stig Wiberg

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.