Det danske magasin i Spanien
Kysthospitalet Skodsborg – Nu også med fokus på danskere i Spanien

Kysthospitalet Skodsborg – Nu også med fokus på danskere i Spanien

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Det er i dag meget almindeligt, at danskere henvender sig til et privathospital, når de skal have foretaget en operation eller anden form for behandling. For de mange danskere, der bor i Spanien, og som har en privat sundhedsforsikring, er der mulighed for at blive behandlet på Kysthospitalet i Skodsborg i Danmark.

Ifølge lægefaglig direktør Klaus Harager vil Kysthospitalet fremover fokusere på de danskere, der bor på Costa del Sol. ”Der er mange, der ikke er klar over mulighederne for at blive behandlet i Danmark, og derfor vil vi i nærmeste fremtid arrangere forskellige foredrag på Kysten, med det formål at fortælle om de muligheder, der er ved behandling på et privathospital i Danmark,” fortæller Klaus. ”De, der er interesserede i behandling på Kysthospitalet, kan enten henvende sig til deres forsikringsselskab eller kontakte os i Danmark, hvorefter vi tager kontakt til forsikringsselskabet”, forklarer Klaus. ”Da det ikke umiddelbart er muligt med en personlig samtale på grund af den geografiske afstand, tilbyder vi en grundig samtale med den pågældende person over telefonen, hvor vi giver al den nødvendige information om behandlingen og besvarer de spørgsmål, som patienten måtte have. Mange af vores patienter bliver ofte ledsaget af en pårørende. For disse er der mulighed for et bo på vores tilhørende Kurhotel og Spa til konkurrencedygtige priser, indtil patienten bliver udskrevet. Udskrivning af patienten sker en uge efter selve behandlingen, men vi kan også være behjælpelige med den efterfølgende genoptræning,” afslutter Klaus.

På længere sigt er det Kysthospitalets vision at skabe en konsultation i Sydspanien, så man kan komme i personlig kontakt med personalet og høre mere om, hvad Kysthospitalet kan tilbyde af behandlinger. Men første prioritet for Klaus Harager og resten af Kysthospitalets team er at tage kontakt til de forskellige danske klubber på Costa del Sol med det formål at arrangere foredrag for danskerne på Kysten.

Klaus fortæller yderligere, at Kysthospitalet ligger i fantastiske naturomgivelser i Skodsborg med udsigt til Øresund. Hospitalets specialer er kunstige led, kikkertoperationer, fod- og håndkirurgi, urologi, røntgen, ultralydsscanninger, mammografi, MR-scanninger og knogleskørhed. Behandlingen og operationerne er baseret på veldokumenteret viden og erfaring, samt forskning i de mest optimale behandlingsmetoder. Derfor råder hospitalet over en stor professionel stab af læger, sygeplejersker og sekretærer, der har bred erfaring og viden indenfor hospitalets forskellige ekspertiseområder. Sammensætningen af Kysthospitalets team er baseret på målet om at skabe en ånd, hvor god stemning, professionel tilgang og personlig omsorg er det første patienten stifter bekendtskab med samt efterfølgende at tilbyde den bedste pleje og behandling. I praksis betyder det, at Kysthospitalet løbende vurderer sin samlede service på baggrund af forskningsresultater, egen erfaring og ikke mindst tilbagemeldinger fra patienterne. Patienttilfredshedsundersøgelserne udføres systematisk, og bliver opgjort og analyseret hvert kvartal, således at hospitalet er vidende om patienternes ønsker og behov.

For yderligere information om Kysthospitalet se www.kysthospitalet.dk eller ring +45 45 58 58 54.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa