Det danske magasin i Spanien

Prisfald på medicin

Det spanske sundhedsvæsen har netop annonceret et omfattende prisfald på tusindvis af medicinalprodukter. Tiltaget betyder, at samtlige af landets apoteker inden udgangen af november skal justere priserne på en lang række produkter. Det er primært den smertestillende og beroligende medicin,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Gratis musikalsk hyldest med koret Love to Sing

Det internationale kor Love to Sing giver gratis koncert på fredag i kulturcentret Mirador del Carmen i Estepona. Det bliver en efterårsaften fyldt med musikalske indslag fra både Hollywood og Broadway, med sange fra kendte produktioner som “La La Land”,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Hvad sker der med afsaltningsanlægget i Estepona?

I det sidste år har Esteponas borgmester, Jose María García Urbano, vist en vilje til at bekæmpe tørken med et dobbelt afsaltningssystem i kommunen. På den ene side et mobilt, modulært, soldrevet havvandsafsaltningsanlæg ved mundingen af Castor-floden, og på den… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ejerforeninger kan forbyde ferieudlejning

Højesteret har afsagt to kendelser, som garanterer, at en ejerforening kan forbyde turistudlejning, hvis der indgås en aftale med tre femtedele af ejerne. Afgørelsen slutter dermed en sag, der har været meget omdiskuteret og har haft modstridende meninger i forskellige… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nyt liv til gammel film om Solkystens turistboom

60’ernes store turistboom kan næste år genoplives, når filmen ”Vírgenes” får premiere i de lokale biografer. Det er den Fuengirola-fødte instruktør Álvaro Díaz Lorenzo, som er gået i gang med at genindspille den populære romantiske komedie, der for nogle årtier… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ojén – Andalusiens skjulte perle

Omkring 10 km. nordøst for Marbella finder man den idylliske hvide landsby Ojén. Omgivet af bjerge på alle sider ligger byen godt i ly for vejr og vind, men nyder alligevel samme klima som kystbyerne. Med sine omkring 3.000 indbyggere oser byen af ægte spansk landhygge. De smalle gader er så stejle, at adrenalinen stiger, […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.