Det danske magasin i Spanien

Udlændinge fylder spanske fængsler

Tallene så gode ud og viste, at antallet af udlændinge, der var spærret inde bag tremmer i spanske fængsler, var faldet med 35 procent over 15 år. I de sidste fire år er udviklingen dog vendt, og vokser fem gange… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nyt hospital forsinkes yderligere

Opførelsen af Costa del Sols nye storhospital forsinkes nu yderligere – ingen ved hvorfor. Junta de Andalucía annoncerede ellers for næsten et år siden, at projektet nu endelig var godkendt, samt at alle tilladelser var faldet på plads, hvorfor byggeriets… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kæmpe modeshow i Málaga

Weekenden står i modens tegn i Málaga by. Fredag og lørdag aften afvikles det årlige modeshow på byens hovedstrøg – Calle Larios. Det er 13. gang showet afvikles og, vanen tro, gives der plads til både lokale og unge talentfulde… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Hollænder cyklede 2.500 km for at hjælpe Mijas’ æsler

En hollænder har cyklet 2.500 km (med lidt hjælp fra to batterier) fra sin hjemby i Holland til Mijas for at samle penge ind til æslerne i byen. Manden, som for pressen kun er identificeret som Ron, forlod Heemskerk den… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kartelleder ønsker at åbne afvænningscenter i Marbella

I et helt uventet træk har den frygtede Costa del Sol-forretningsmand Johnny ‘Cash’ Morrissey erklæret, at han vil åbne et wellness- og rehabiliteringscenter for stofmisbrugere og alkoholikere på Costa del Sol. Morrissey, 62, som oprindeligt kommer fra Manchester, blev arresteret… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kolonihaveglæde – meget mere end friske grøntsager

Uanset hvad man synes om snavsede negle, er havearbejde, som madlavning og kunstmaling, en aktivitet, der kan sprede en masse glæde. Det er klart, at ikke alle, der passerer en have, er overvældet af dens skønhed og hypnotiserede af dens duft, men der er unægteligt noget magisk ved at observere livet springe op af jorden. […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.