Det danske magasin i Spanien

Tyrefægtningen vender tilbage

Tyrefægtningen har svære kår, men i midten af august vender den gamle aktivitet tilbage i Málaga. Fra den 14. til 20. august er der byfest i Málaga, og her holder man fast i traditionen. Det bliver med stor sandsynlighed den… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Debatter om turistlejligheder spredes til hele landet

Sidste weekends store protest mod turistlejlighederne i Málaga og det øvrige Costa del Sol giver nu genlyd i hele landet. Debatten er blusset op i hele Spanien, og landets boligminister går nu ind i sagen og langer hårdt ud efter… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Netværk med 500 prostituerede opløst

Et kriminelt netværk, der tvang mere end 500 til at blive prostituerede  – og arbejde uden at bruge beskyttelse, er nu blevet opløst. Det spanske nationale politi har anholdt 25 personer for deres involvering i plottet, der rekrutterede folk i… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Tilbagekalder licens til 435 turistlejligheder i Málaga

Junta de Andalucía anslår, at den har tilbagekaldt tilladelsen til 2.445 turistlejligheder i de otte andalusiske provinshovedstæder. Tiltagene er sket efter ønske fra de respektive byråd, da turistlejlighederne ikke overholdt de overordnede planer og bestemmelser for sommerhusudlejning. Ifølge ministeriet for… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Næsten tid til den første “Pride Benalmádena”

Snart er det tid til den første udgave af “Pride Benalmádena”, den første nogensinde. Datoen for festen er netop offentliggjort og den afholdes den 26. juli med start kl 21.30. “Vi er meget stolte af at være en frikommune, der… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

FERIA DEL CABALLO DE JEREZ

Det spanske ord feria kan betyde så mange ting – alt fra en traditionel landsbyfest til en festdag, ferie, tivoli eller en salgsmesse. Feria er defineret som en social, kulturel eller økonomisk begivenhed, der finder sted på et fast sted eller på omrejsende basis, normalt dedikeret til et bestemt emne eller fælles formål. Ikke desto […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.