Det danske magasin i Spanien

Prøv nogle af Costa del Sols fantastiske rooftops

Der findes vel ikke noget mere fristende på en mild sommeraften end at sidde på en tagterrasse og se solnedgangen, mens du nyder en drink. Rooftopbarer er en trend, der ikke ser ud til at gå af mode, især da… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Dansk Tivoli-veteran: ”Glem det. Tivoli World åbner aldrig igen”

Den emblematiske forlystelsespark har været lukket i fem år. Alligevel får Tivoli World masser af spalteplads. Det sås tydeligt i sidste måned, hvor talrige forhenværende medarbejdere skålede og spiste lagkage foran den gamle hovedindgang i anledning af parkens 52 års… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

”TURIST-BOMMERTER”

– Hvad man som turist bør undgå at gøre på ferien i Spanien Der er nok ikke noget mere spændende end at tage på en rejse til udlandet, men ud over sprogbarrierer kan kulturelle forskelle føre til misforståelser og i… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Moclín – en ukendt perle med en spektakulær vandretur

Moclín er en lille landsby, der ligger ca. 32 km. nordvest for Granada. Byen har et spektakulært fæstningsværk, som stammer fra dengang, det var maurerne, nærmere betegnet Nazari slægten, der herskede i Granadaprovinsen. Byen blev betegnet som ´el escudo de… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Jolúcar – kystens nyeste hængebro

Blandt spanske kommuner er det blevet moderne at have sin egen hængebro. Hængebroer er spændende og tiltrækker turister, så ”so ein Ding müssen wir auch haben” ser ud til at være mottoet. Nu har den lidet kendte kommune Torrenueva, kun… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Azorerne – de lyksalige øer

Azorerne ligger langt ude i Atlanterhavet og øgruppen består af 9 øer, der ligger spredt i 3 grupper: São Miguel og Santa María mod øst, Terciera, Faial, Graciosa, Pico og São Jorge i midten og Flores og Corvo mod vest. Der er 600 km. fra São Miguel til Flores, så det er ikke så lige […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.