Det danske magasin i Spanien
Udflugt & vandring: Søndagstur til smukke Tolox

Udflugt & vandring: Søndagstur til smukke Tolox

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Vandring er blevet vildt populært. Vi kobler på naturen og sjæl og sanser er i fokus når vi går over stok og sten. Denne søndagstur går til smukke Tolox og du behøver ikke at være bjergbestiger, for at kunne være med. Der er nemlig to ruter at vælge mellem: En lettere på 8 km. og en sværere på 10 km.

Vi går ud til kapellet ‘Sneens Jomfru’, der ligger gemt væk blandt høje fyrtræer på en bjergskråning i nationalparken Sierra de las Nieves. Den første del af turen går langs små urtehaver med blomstrende appelsintræer. Vi går på en nedlagt vandingskanal forbi et utal af duftende citrustræer, ældgamle johannesbrødtræer og granatæbletræer. Efter en kort pause ved kapellet kan man enten gå tilbage til byen ad en anden rute, eller fortsætte turen på den længere bjergvandring. Vi krydser floden og tager en del højdemeter for at komme op på bjergkammen, hvorfra vi har en fantastisk udsigt over landsbyen og dalen. 

Afgang fra Tolox kl. 10:30. Der er mulighed for at tage en kop kaffe inden afgang, og spise frokost på en af de mange små hyggelige barer i byen efter turen. 

Dato: 2. maj. Pris 12 euro for 8 km. vandring og 15 euro for 10 km. Begrænset antal pladser. Egen transport til og fra Tolox.

For mere information, kontakt: pia.bruun@gmail.com

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa