Det danske magasin i Spanien
Taggaard Movers – internationale flytninger med vægt på kvalitet og tryghed!

Taggaard Movers – internationale flytninger med vægt på kvalitet og tryghed!

Der findes mange transportfirmaer, men kun et fåtal af dem kan med rette kalde sig flyttefirmaer. Et af disse er Taggaard Movers, en traditionel flytteforretning med 30 års erfaring i flytninger til og fra Spanien samt det øvrige Europa.

Når du skal flytte til udlandet, er der mange ting der skal være på plads. Med deres 30 års erfaring ved Taggaard Movers hvad der skal være styr på, både i forhold til logistik, men også de diverse regler der er i forskellige lande.

Firmaet råder over egne topmoderne flyttebiler med luftaffjedring.

Taggaard Movers lægger vægt på høj kvalitet samt et godt serviceniveau. De ved, at tilfredse kunder er nøglen til en succesfuld virksomhed. Derfor arbejder de konstant på at bibeholde deres høje faglige niveau, og på altid at sikre en tryg og god transport af kundernes gods og indbo.

Taggaard Movers har egne pakmestre, chauffører og flyttemænd, som er specialuddannede til at tage hånd om dine ejendele, og sørge for, at de kommer sikkert frem. De er specialister i nedpakning i kasser og emballering af indbo og har respekt for de ting, der betyder noget for dig. Firmaet råder over egne topmoderne flyttebiler med luftaffjedring, der sikrer en stabil og afdæmpet transport. Desuden har de lager i både Spanien og i Danmark.

Kvalitet og tryghed er vigtige nøgleord for Taggaard Movers.

Professionelle medarbejdere med Torben Taggaard bag rattet.

For at sikre en god og problemfri flytning, besøger Taggaard Movers din bopæl for at vurdere omfanget af flytningen. Herefter sender de dig et tilbud – der selvfølgelig er fuldstændig uforpligtende – hvor de sørger for at inkludere alt omkring flytningen, så kunden får en tryg flytning uden ubehagelige overraskelser.

Kontakt Taggaard Movers på tel. +45 39 200 200 • Info@taggaardmovers.com • www.taggaardmovers.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.