Det danske magasin i Spanien
Kære læser (april 2020)

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Coronakrisen hærger verden over, og i skrivende stund er Spanien lukket helt ned. Fra sofaen har vi med rædsel kunnet følge situationen udvikle sig – smitte, dødsfald og gigantiske hjælpepakker, der skal holde hånden under et skrantende erhvervsliv.

Men, er strategien med at lukke samfundet ned for at bekæmpe virussen den rigtige? Bruce Aylward, seniorrådgiver i epidemier hos Verdenssundhedsorganisationen WHO, er af en anden mening. Og han ved, hvad han taler om.

Han har stået i spidsen for kampen mod epidemier som SARS, MERS og Ebola. Han mener ikke, man skal lukke samfundet ned. I stedet bør landene gøre som Kina, Singapore og Sydkorea:

Test, test og bliv ved med at teste. Find de syge, isoler dem og deres kontakter, indtil de ikke længere smitter. Det er det eneste, der vil virke, advarer han.

Der er grænser for, hvor længe landene, deres økonomier og befolkninger kan holde til de nuværende foranstaltninger, siger han.

Manden har jo ret.

Men, fakta er, at vi alle er karantæneramte og de 9nansielle markeder bløder, som var det 2008. Norrbom Marketing har udgivet magasiner i 31 år, – mere end 1.200 udgivelser er det blevet til, og vi har aldrig sprunget en måned over.

April 2020 er ingen undtagelse. Intet er ´business as usual´ på redaktionen. Alle arbejder hjemmefra i bestræbelserne på at udkomme med månedens LA DANESA til vore trofaste læsere. Denne gang online.

Magasinet har samme høje redaktionelle standard som du er vant til, med nyheder, profilartikler, ud:ugter og meget mere. For at dette kan lade sig gøre, retter vi en stor tak til vore annoncører – uden Jer, intet magasin.

Coronavirus kalder på sammenhold, – lad os holde hjulene igang og hjælpe hinanden.

La Danesa er med dig hver dag, hele vejen…

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa