Det danske magasin i Spanien
Designa Køkkener — samme stil, samme selskab, nye lokaler

Designa Køkkener — samme stil, samme selskab, nye lokaler

Fra første februar finder du Designas butik lidt længere nede ad Mijas-vejen. De er nemlig flyttet ind i Centro Nórdico, som ligger lige efter Aldi i Mijas.”Vi har haft en fantastisk start i Spanien som shop-in-shop-butik hos Loft & Roomers, men da de nu har lukket deres forretning, var vi nødt til at finde andre, lokaler,” fortæller Johnny Thomsen. Grundet Designas store momentum og succes hos både privat- og erhvervskunder var der ingen tid at spilde, og beslutningen om at rykke lokalerne til Centro Nórdico blev hurtigt truffet. “Der har været bekymrede kunder, som troede, at Designa måske også havde lukket butikken. Vi vil med åbningen af butikken i de nye lokaler gerne understrege, at vi fortsat tilbyder køkken, bad og garderobe i god, dansk kvalitet til en fantastisk pris,” smiler Johnny Thomsen og tilføjer, at der i februar måned er skruet ekstra op for rabatterne, så der er hele 30 % rabat at indhente på køkken, bad og garderobe — det vil sige hele butikken.

Hos Designa får du totalløsninger inden for køkken, bad og garderobe i lækkert, skandinavisk design. Det vil sige, at du får installation, opsætning osv. med, så du ikke skal stå for noget som helst selv. ”Vi har eget lager her på Costa del Sol, hvilket gør, at leveringstiden er ekstremt kort. Er du typen, der foretrækker selv at opsætte og samle dit køkken, kan vi også sagtens tilbyde denne mulighed. Så afhenter du blot din bestilling på lageret til en pris, der godt kan slå IKEA-priser,” slutter Johnny Thomsen med et smil.

Velkommen hos Designa Køkkener i Centro Nórdico, Carretera de Mijas, KM 4.5, 29651 Mjias.

Åbningstider: man-fre 10-18, lør efter aftale.

 Kontakt tlf. +34 647 225 106 

www.designa-spain.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.