Det danske magasin i Spanien
Hørelse er evnen til at opfatte lyd gennem vibrationer i øret og oversætte lyden til nerveimpulser, der via nervesystemet transporteres til hjernen. Vita Ear er baseret på et naturligt kombinationsekstrakt af ginkgo biloba og fransk maritim fyrrebark samt magnesium.
 
styrk din horelseGinkgo biloba er en unik træart uden levende slægtninge. Den er hjemmehørendei Kina, hvor flere træer plantet uden for templer er mere end 1.500 år gamle. Ginkgo biloba er et levende fossil, og kan sammenlignes med fossiler der går 270 millioner år tilbage. Ginkgo biloba bidrager til opretholdelse af en normal blodgennemstrøning og hjælper derved med at opretholde en normal hørelse. Fransk maritim fyrrebark indeholder nogle biologisk aktive flavonoider, som blandt andet er kendt for at forbedre blodomløbet, reducere inflammation og forebygge allergi.
Magnesium hjælper med at bevare en normal funktion af nervesystemet og bidrager til en normal elektrolytbalance.
 
Produkterne kan købes hos Vitamina i Centro Idea.
Af Vitamina i Centro Idea

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.