Det danske magasin i Spanien
Den skandinaviske gruppe har travlt på Lauro

Den skandinaviske gruppe har travlt på Lauro

Der hygges og spilles matcher hver tirsdag, med et hav af præmier, til dame-herre-rækkerne samt flagpræmier og længste drives.
 
Den 17. Oktober var det Unioptica , ved Claus Bentkjær, som var de glade sponsor, for 80 oplagte spillere. Der blev udleveret brilletilbehør samt vin i lange baner og flotte t-shirts med logo.
En flot flot dag, med højt solskin og en skarp golfbane. Flotte omgivelser på Lauro, nu endnu bedre også i patioen, efter ombygningen. Et sted der oser af hygge!
 
De glade vindere ses på foto ved buggy.
 
golf1
 
Den 24. Oktober kom Mette Jensen fra Simzar Estates med alle præmierne. Vi siger tusind tak for de flotte årgangsvine. Mette gav udtryk for sin glæde, ved at være med på Lauro golf, til et så velbesøgt arrangement! Snakken gik ved bordene og flere var klar til at købe lejlighed på solkysten, så de kunne deltage i golf-spil-hyggen noget oftere.
Dagens vinder i damerækken, Ebba Harboe scorede ikke mindre en 37 point!! Tillykke!
 
På billedet ses alle de stolte vindere flankeret af Mette fra Simzar Estates og matchleder Tove.
 
golf3
 
Den 31. oktober var det Bo Concept der stod for de flotte præmier!! Halloween var temaet denne dag, og gæt, om ikke man kunne vinde et græskarhoved med navnet Susanne Brandt eller et af Jan Petersen. Spøgelses-lakrids og farlige kistesøm blev uddelt! Susanne og Jan Petersen havde taget de nye kataloger med, så vi alle kunne kigge med og få lyst til nye møbler!
1. præmien blev vundet Af Nalle fra Bornholm med 37 point. Så tre flasker og et dejligt hoved af Susanne, fik han med hjem under armen! Og hovedet af Jan, gik til Anne-Mette Wium.
 
Er man frisk på skandinavisk golf: så send en mail til tove@laurogolf.com med navn, golfnummer og hcp. samt om der ønskes buggy, senest lørdag kl. 12.00. Først til mølle princip.
 

Hole in one på Lauro

Liss Eibye lavede hole in One på hul 11 på Lauro Golf Tirsdag d 14-11 i den skandinaviske match, til stor glæde for hende selv , men også hele gruppen, som blev inviteret til et dejligt glas vin!
 
Tillykke til Liss som modtog et flot diplom og en hole in One trofæ samt tre dejlige flasker god rødvin, for at blive nr 1. I damerækken.
Jo jo det var dagen for Liss.
 
Af Stig Wiberg

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.