Det danske magasin i Spanien
Club de Golf Dinamarca på Los Naranjos

Club de Golf Dinamarca på Los Naranjos

CdGD’s månedsmatch november blev spillet fredag den 10. november på Los Naranjos Golf Club. Dagens match blev sponseret af Nordea Private Banking præsenteret af Jesper Hetz.. Det var 26. gang Nordea var sponsor på en CdGD match. Tusinde tak for det!
Da kanonen lød kl. 09:30 blæste der en meget kold nordenvind ind over banen, temperaturen var omkring 12 grader, men der var ikke en sky, der dækkede den blå himmel, så langt øjet rakte. Alle ventede på solens varme stråler, så morgenkulden kunne komme ud af kroppen.
Der blev kæmpet mod vinden på mange af hullerne, på en meget flot og velholdt bane. Alle glædede sig til at indvie det nyetablerede traktørsted, som er flyttet over på solsiden og ligger meget flot inden starten på 10. hul. Her blev der indtaget hotdogs, sandwiches samt drikkevarer sponseret af Nordea.
Vindbreakere samt andet varmt tøj blev i løbet af dagen taget af, og alle nød det dejlige efterårsvejr. Efter 4 ½ time var alle inde, og scorekortene blev gjort op, inden der blev budt til bords. Alle glædede sig til at opleve restaurantens nye besætning, hvad de mon kunne friste os med. Det blev en fantastisk oplevelse, de bar bare ind af alskens lækkerier. Det var bare OK!
Jesper Hertz, Bjarne og Claus foretog derefter præmieoverrækkelsen.
Det blev til følgende resultater i de 4 kategorier samt gæsterække:
A-rækken 1.præmie Ruben Mandrella 32p, 2.præmie Ib Brøndum 31p, 3.præmie Bjarne Dideriksen 31p, 4.præmie Michael Dreisler 30p.
B-rækken 1.præmie Kenneth Bæk 30p, 2.præmie Flemming Stoltze 29p, 3.præmie Benny Thomhav 28p, 4.præmie Marc Damgaard 27 p.
C-rækken 1.præmie Ole Abildhauge 31p, 2.præmie Yvonne Post 29p, 3.præmie Jens Eibye 27p, 4.præmie Tonny Haahr 26p.
D-rækken 1.præmie Jesper Munk Laursen 32p, 2.præmie Siw Mosegaard 29p, 3.præmie Liss Eibye 28p. 4.præmie Lene Andersen 27p.
Gæsterækken blev vundet af Christian Mortensen 28p.
Efter præmieoverrækkelsen afholdt Jesper Hertz en quizz, hvor der var 3 damer og 3 herrer der vandt.
Traditionen tro skulle der også kåres ÅRETS GOLFERE 2017, som igen i år var sponseret af Nordea. Der var som sædvanlig spænding til sidste match, som jo var resultatet fra matchen på Santana i oktober.
ÅRETS DAMEGOLFER 2017 Henriette Dideriksen med 129 point
ÅRETS HERRERGOLFER 2017 Flemming Stoltze med 142 point
 
Et stort tillyke til disse dygtige golfere.
Efter mange gange tak til matchledelsen, især Else og Jens og specielt til Nordea og Jesper Hertz takkede formanden alle for det flotte fremmøde og håbede på at se så mange som muligt til den årlige generalforsamling den 22. november i Miraflores Golf Club, kl. 18:30 med efterfølgende spisning.
Formanden ønskede alle Glædelig Jul, hvor man end måtte befinde sig.
Næste match spilles på Atalaya Golf Old Course fredag den 19. januar 2018 Tilmelding starter medio december 2017.
 
Bestyrelsen.
Af Stig Wiberg

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.