Det danske magasin i Spanien
Tilbage til basis(k)
VitaFakta holder workshop søndag den 4. juni kl. 11-16 i Benalmádena – og vi lægge rud med foredraget Lyt og bliv klogere.
Hvilket miljø byder du dine celler? Hvad er en basedannende og energirig kost? Hvor findes det? Hvordan balancerer du kosten? Hvor meget grønt, frugt, kød, fisk? Hør om hvordan vi booster energi, immunforsvar og hukommelse. Hvorfor er det godt at blende og juice? Hvordan grøn mad ilter kroppen og er super vigtig, når vi bygger kroppen op.
Der vil også være en række øvelser: Træk vejret og mærk dig selv.
Lær en naturlig og enkel teknik til at ilte dine celler. Brug dit åndedræt til at få kontakt til din krop, til at kontrollere stress, få mere energi og sove bedre om natten.
Og så skal vi lave mad og drikke – og smage det med glæde.
Vi går i køkkenet og laver lækre smoothies i superblender, friske salater med årstidens grønt, mandelmælk. Nemme sunde supper. Vi juicer med slow spiral juicer, hvor enzymer og energien er bevaret.
Vi glæder os til at se dig til en inspirerende, praktisk og ”velsmagende” dag!
Der er 12 pladser – så det er først til mølle princippet. Pris: 50 €
Lorraine: simandlu@hotmail.com, 628436903
Pernille: vitafakta@vitafakta.es, 678253510

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.