Det danske magasin i Spanien
Nyt ansigt hos Clínica NorDental i Fuengirola

Nyt ansigt hos Clínica NorDental i Fuengirola

Clínica NorDental byder velkommen til ny svensk tandlæge, Emil Danielsson, som den 1. april begyndte på klinikken i Fuengirola.
Emil Danielsson kommer oprindeligt fra en lille by udenfor Linköping, og tandlægestudiet blev gennemført i Stockholm. Emil flyttede til Spanien for seks måneder siden sammen med sin kæreste, hvor de valgte Madrid som base, for her at studere spansk og opleve storbyens sus. Men Emil er til lidt mere fred og ro og godt vejr, sommer, sol og strand, så da muligheden var der for at komme til Fuengirola, og at arbejde i et nordisk miljø, slog han til med det samme. Og her er han også nærmere på drømmen om et lille landsted med frugt- og citrustræer.
Emil skal som udgangspunkt være fast på klinikken i fuengirola, hvor han og Gina Bengtsson , skal udgøre det daglige team sammen med Bjørn Abraham-Nilsen. Klinikken i Fuengirola har derfor nu åbent hver dag fra kl 09.30.
Emil Danielsson er uddannet almen tandlæge og har god erfaring fra Sverige. Kig ind til Clínica NorDental i Fuengirola, og hils på Emil Danielssson, der sammen med Bjørn Abraham-Nilsen nok skal tage sig godt af dig og dine tænder. Du finder Clínica NorDental på Calle Lope de Vega No 2. Tlf.: 952 583 595. fuengirola@clinicanordental.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.