Det danske magasin i Spanien
Nyt ansigt hos Clínica NorDental i Fuengirola

Nyt ansigt hos Clínica NorDental i Fuengirola

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
Clínica NorDental byder velkommen til ny svensk tandlæge, Emil Danielsson, som den 1. april begyndte på klinikken i Fuengirola.
Emil Danielsson kommer oprindeligt fra en lille by udenfor Linköping, og tandlægestudiet blev gennemført i Stockholm. Emil flyttede til Spanien for seks måneder siden sammen med sin kæreste, hvor de valgte Madrid som base, for her at studere spansk og opleve storbyens sus. Men Emil er til lidt mere fred og ro og godt vejr, sommer, sol og strand, så da muligheden var der for at komme til Fuengirola, og at arbejde i et nordisk miljø, slog han til med det samme. Og her er han også nærmere på drømmen om et lille landsted med frugt- og citrustræer.
Emil skal som udgangspunkt være fast på klinikken i fuengirola, hvor han og Gina Bengtsson , skal udgøre det daglige team sammen med Bjørn Abraham-Nilsen. Klinikken i Fuengirola har derfor nu åbent hver dag fra kl 09.30.
Emil Danielsson er uddannet almen tandlæge og har god erfaring fra Sverige. Kig ind til Clínica NorDental i Fuengirola, og hils på Emil Danielssson, der sammen med Bjørn Abraham-Nilsen nok skal tage sig godt af dig og dine tænder. Du finder Clínica NorDental på Calle Lope de Vega No 2. Tlf.: 952 583 595. fuengirola@clinicanordental.com

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa