Det danske magasin i Spanien
Rejsen til dit indre og Intensivt Juice Retreat

Rejsen til dit indre og Intensivt Juice Retreat

”Det giver så meget mening at afholde Rejsen til dit indre og Intensivt Juice Retreat. Vi er dedikerede i vort arbejde med at finde ind til essensen, til kernen, til det egentlige. Når vi føler og fatter sammenhængen mellem det fysiske og psykiske, så rykkes der ved vort ”verdensbillede”. Når vi samtidig spiser sund og ren mad, drikker basisk levende vand, laver energigivende øvelser og guidede meditationer, så sker der banebrydende ændringer, helt ind på celleplan. Det er virkelig dejligt at opleve – og det hele værd.
Vi glæder os!”. Sådan siger arrangørerne, Cassandra Marian Larsen og Pernille Knudtzon.
Rejsen til dit indre foregår 6.-13. maj – syv dage med dybde udrensning og heling. Her går vi i dybden og kigger indad. Her er fokus på dit indvendige fysiske og psykiske miljø, og hvad der ligger til grund for, at du har det, som du har det. Dette er for dig som virkelig ønsker at flytte milepæle.
Transformationsøvelser og processer hjælper dig til at opnå din ønskede tilstand.
Intensivt Juice Retreat foregår 14. – 21. maj – syv dage med udrensning, hvor fokus er på vore udrensnings organer, lunger, tarm, hud, lymfe, nyrer og lever. Vi hælder basedannende juicer, smoothies og supper i vort indre akvarium og tilbyder to dage på flydende kost. Du kommer renere og mere klar ud på den anden side.
Begge retreats afholdes på den gamle, restaurerede vandmølle Molino Amici, der ligger uden for Mijas i naturskønne omgivelse med udsigt over havet og bjergene i ryggen. Du er velkommen. Hør nærmere 678253510, vitafakta@vitafakta.es.
Cassandra Marian Larsen og Pernille Knudtzon
www.vitafakta.es og www.body-buddy.dk

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.