Det danske magasin i Spanien
Vikingos Minimarket – nu med friske danske mælkeprodukter

Vikingos Minimarket – nu med friske danske mælkeprodukter

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
”Nu har vi friske, danske mælkeprodukter direkte fra producenten, takket være vores effektive logistik,” fortæller ejeren Brian Hald. Det vil sige, fra mælken lander hos Vikingos Minimarket, har den en holdbarhed på seks dage, og for surmælksprodukterne (dansk skyr, kærnemælk, yoghurt osv.) er der hele 14 dages holdbarhed. Butikken har også frisk, dansk koldskål i flere smagsvarianter, så den danske sommerspise kan nydes hele sommeren lang – kig efter den i køledisken.
Som noget nyt kan du få et medlemskort til Vikingos Minimarket. Her får du rabatter og andre fordele, og hver tredje måned får du udbetalt din bonus til brug i butikken.
Det er ufornuftigt at besøge Vikingos Minimarket på tom mave, for her fristes både øjnene, ganen og maven til yderpunktet. Skulle man, helt forventeligt, blive brødflov, er der råd for det, idet Vikingos Minimarket serverer smørebrød og andet godt, som man kan nyde i den tilhørende cafe. Butikken har også en catering afdeling, der arrangerer alt fra frokostordninger til festmåltider med gode danske råvarer. ”Vi leverer allerede frokosten til en række firmaer her på kysten, og vil gerne gøre mere af den slags i fremtiden,” fortæller Brian Hald. Så tøv ikke med at kontakte Vikingos Minimarket for et cateringtilbud til din virksomhed eller din fest.
Du finder Vikingos Minimarket i Centro Nordico på Carretera de Mijas
Åbningstider: man – fre 9-20, lør 10-18 – tlf.: 693 75 73 66

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa