Det danske magasin i Spanien
Er din krop klar til, at du bliver ældre?

Nu er den der igen, vi har lige sat os godt tilrette – tid til at slappe lidt af – blot for endnu engang at blive forstyrret af en løftet pegefinger om, at livsstilssygdomme er ved at tage livet af os, og rygproblemer både tynger samfundet og den enkelte. Vi retter os lidt op i stolen, orker ikke at høre på det mere, samtidig med at den dårlige samvittighed kryber frem. Vi ved det jo egentlig godt – at badevægten ikke er, hvad den har været, at bakkerne er blevet lige lovligt stejle og ryggen værker både i bilen og på golfbanen.

De gode intentioner er der, vi vil godt gøre noget, og det vrimler med tilbud om træning, kostvejledning, slankekure, behandling osv. Næsten dagligt er der nye råd om, hvad vi nu skal gøre, for at holde os i form, slanke, unge og raske. Ofte med det resultat, at vi bliver mere forvirrede end oplyste, og de gode intentioner drukner i mængden af gode råd. Vi må gøre noget i morgen. Faktum er, at vi bevæger os langt mindre end kroppen er skabt til, ikke så meget af dovenskab, men fordi vi lever i et tiltagende siddende samfund, styret af computer, biler og telefoner. En lang række af de skavanker, vi til dagligt slås med – overvægt, forhøjet blodtryk, ondt i ryggen, tunge ben, ømme muskler og hovedpine – kan med tiden have alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser. Den gode nyhed er, at en overkommelig, og ofte tilmed sjov indsats kan både forebygge og afhjælpe problemerne. Jeg har i mange år arbejdet med test og fysisk træning af vidt forskellige befolkningsgrupper, såvel i sundhedsvæsenet, sportsverdenen og erhvervslivet. Både min egen og den forskningsmæssige erfaring viser, at varige resultater bygger på motivation, en kortlægning af individuelle behov, en målrettet indsats og sidst men ikke mindst, fastholdelse af gode vaner.

De fleste mennesker ønsker at tage et ansvar og gøre noget godt for sig selv, men ofte er det svært at se skoven for træerne.
Her kommer et sundhedstjek ind i billedet. En række fysiske tests og en sundhedsrelateret samtale giver det nødvendige spark til at komme i gang på den rigtige måde. Det er ikke nødvendigvis et spørgsmål om jo mere jo bedre. Vi er forskellige af både krop og sind, og vores behov er individuelle.
Sundhedstjekket hjælper dig med at sætte konkrete og realistiske mål ud fra dine stærke og svage sider, motivere dig til at få dem gennemført og få målbare resultater.

Kroppen styrkes og holdes ved lige ved at blive brugt men ikke overbelastet. Et netværk af systemer arbejder i nøje samspil med hinanden og sikrer en hensigtsmæssig kropsfunktion – en god grundform:

• Kredsløbet forsyner kroppen med energi og næringsstoffer.
• Musklerne bevæger og stabiliserer kroppen.
• Leddene giver os bevægefrihed.
• Nervesystemet styrer vores koordination og balance.

Det er ikke et spørgsmål om at blive verdensmester, men om et godt funktionsniveau, samt øget energi og velvære i din hverdag – din sundhed er en investering i et godt liv.
Jeg har introduceret mine erfaringer fra Danmark og det øvrige udland til Centro Sanum, og vi tilbyder dig nu et personligt sundhedstjek, som tager udgangspunkt i WHO’s anbefalinger.

Du får målt:

• Blodsukker
• Kolesterol
• Triglycerider
• Kondition
• Blodtryk
• Fedtprocent
• BMI
• Muskelstyrke
• Bevægelighed
• Kropsholdning
• Balance

samt en
• Sundhedssamtale, der samler trådene og får dig i gang.

Prisen er normalt 179 €, i denne måned tilbyder vi dig 50 € rabat.
Du er velkommen til at kontakte Centro Sanum for nærmere information på telefon +34 952 47 69 43.

Af fysioterapeut Jacob Lindgreen, Centro Sanum

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.