Shoptalk marts 2011

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email


Spar op til 50 procent på luksusmøbler
Det danske firma More2home er i direkte kontakt med møbelfabrikker over hele verden og kan på den måde sikre møbler af den bedste kvalitet til den billigste pris. Det kan danskere i Spanien nu også nyde godt af. Det drejer sig om flotte sofaer, borde, stole, senge, børnemøbler, kontormøbler, havemøbler, malerier, puder og brugskunst.
Teamet bag More2home har siden 1991 arbejdet som mellemled mellem fabrikker og kunder i Danmark. De har derfor stor ekspertise i at finde den bedste kvalitet i forhold til prisen. More2home har altså skåret forhandleren væk og kan derfor tilbyde kvalitetsmøblerne uden om forhandleren og direkte til køberne.
De mange års erfaring er grundstenen i More2homes arbejde med at udvælge møbler i den bedste kvalitet. De har egne folk til at rejse rundt og sikre, at fabrikkerne overholder kvalitetskravene. Det skaber et tæt forhold til fabrikkerne, og kommer kunderne til gode i sidste ende.
Derudover har More2home deres egen arkitekt tilknyttet, som tilpasser møblerne til det skandinaviske marked og designer visse møbler helt fra bunden. Arkitekten er samtidig garant for, at More2home’s produkter er af den højeste kvalitet.
More2home’s produkter leveres nu med møbeltransportør til Spanien, nærmere betegnet Algarrobo øst for Málaga. Her kan man selv afhente eller man kan vælge at få møblerne transporteret videre herfra.
More2Home’s store udvalg kan ses på hjemmesiden www.more2home.dk.


Sikkerhed en prioritet
Der er mange ting at tænke på i forbindelse med en flytning, og flytningen af indboet er naturligvis en prioritet. Det ved det også for Aksel Andersen, der tager sig af både nedpakning, flytning og udpakning, så der kun er tilbage at flytte bopæl.
Han har selv 18 års erfaring med flytninger til Costa del Sol. Han lægger stor vægt på, at der skal være tryghed og bekvemmelighed omkring flytningen og bruger derfor de bedste samarbejdspartnere og det bedste udstyr, heriblandt en 10-meters møbellift, så møblerne ikke skal op og ned af trapper.
Når det drejer sig om lokale flytninger, har han i mange år arbejdet med flyttefirmaet Mudanzas Tucán, som klarer alle afhentninger og leveringer langs hele Costa del Sol og indland.
Se mere på www.akselandersen.com

Kunstmaleren Wendla Bangsted inviterer til fernisering
Onsdag den 9. marts kl. 16.00 til 18.00 inviterer kunstmaleren Wendla Bangsted til fernisering på Restaurant La Chispa på Calle San Isidro Labrador lige over for den norske forening ved feria-pladsen i Fuengirola.
Wendla Bangsted er kendt af mange på Kysten for sine levende motiver og glade farver. Wendla begyndte sin hobby for 30 år siden med spartler, pensler og lærred, men hobbyen udviklede sig, og i dag er kunstmaling og malerierne hendes liv.
Wendla får sin inspiration via meditation, hvor hun ser former, motiver og farver. Disse indtryk manifesterer sig på lærredet i store og spændende oplevelser, hvoraf nogle er spirituelle, andre naturalistiske eller abstrakte.
”Den skabende energi bag mine malerier er så kraftfuld, at den har en healende effekt på den person, der iagttager malerierne,” forklarer Wendla, der altid har arbejdet med egne specielle teknikker udviklet gennem årene samt fra forskellige kurser.
Wendla glæder sig til at se de mange kunstinteresserede danskere til ferniseringen den 9. marts.

Det sociale bingosite
Normalt har man på spillehjemmesider ikke kontakt med de andre spillere. Men det har danske www.costaldelbingo.com nu lavet om på.
Her kan du chatte med de andre brugere, mens du spiller bingo, gå på det online Casino eller spille et af de andre spil, hjemmesiden tilbyder. Du har også mulighed for at chatte med sidens supportperson, hvis du løber ind i problemer.
Bingo på nettet fungerer på mange måder som i virkeligheden; så snart du har købt dine plader, begynder en stemme at råbe tallene op. Helt som om du sidder i bingohallen, og har pladerne foran dig. På nettet bliver brikkerne selv lagt på, når de rigtige tal bliver råbt op, og når der er bingo, fremgår det på skærmen. Pengene går direkte ind på kontoen og kan hæves til enhver tid. Nemt og simpelt.
Alle spillene på www.costaldelbingo.com bliver tilgængelige, så snart du har tilmeldt dig på forsiden. Herefter har du en fælles konto til alle spil, og efter du har svaret på en bekræftelsesmail, kan du gå i gang med at spille.
I øjeblikket tilbyder www.costadelbingo.com 10€ gratis på kontoen til alle nye spillere og du får 100% bonus på din første indbetaling.

Når en massagebehandling går op i en højere enhed
Efter en time i hænderne på Estrella Martínez, den nyansatte massør hos Centro Sanum i Centro Idea, føler man, at man kan gå på vandet.
Der er flere ingredienser i en god massage, og de går i Estrellas tilfælde op i en højere enhed. For det første er miljøet i orden; omgivelserne i Centro Sanum er fine, og de understreges af den rigtige temperatur, blød musik og levende lys. Hovedingrediensen er selvfølgelig selve massagen, og her tilbyder hun en blød, mellem eller hårdfør massage, så man kan vælge ud fra ens behov – om man har problemer i ryg, nakke eller andetsteds, eller om man gerne vil kunne mærke massagen og have en gennemgang af muskulaturen, hvor hun arbejder med de muskelknuder, hun måtte finde, eller om man ønsker en lille times massage for at slappe af, finde ro og lade tankerne flyde.
Hun kombinerer massagen med zoneterapi og aromaterapi, og har ligeledes en eksamen i traditionel thaimassage samt hot stone-massage.
Hendes mange erfaringer er høstet flere forskellige steder i verden, heriblandt Thailand, Brasilien og Frankrig. Hun kommer oprindeligt fra Barcelona og taler desuden flydende engelsk.
Uanset ens behov er massagen lindrende, og det er en god idé med mellemrum at sætte en time af til det, da massage også forbedrer blodcirkulationen, transporterer ilt ud til samtlige kroppens celler og samtidig fjerner affaldsstofferne.
I anledning af Estrellas ansættelse har Centro Sanum et introduktionstilbud, hvor man kan vælge at forkæle sig selv en smule mere eller give en ven eller kollega en massage i gave. Ved 55 minutters massage, som koster 40 euro, får man nemlig 25 minutters ekstra massage ganske gratis, og den tid kan man så bruge til ekstra massage af nakke og skulderne eller give tiden videre til en anden.
Tilbuddet gælder hele marts måned. Tidsbestilling på 952 476 943.

Lancering af ny hjemmeside
Scan Transport præsenterer d. 1. marts deres nye hjemmeside med en opdateret oversigt over samtlige services, deriblandt muligheden for online tilbud. Som en del af firmaets kontinuerlige udviklings- og investeringsproces vil den nye hjemmeside give kunderne al den information, de skal bruge for at træffe et velovervejet valg.
Scan Transport er en meget dedikeret virksomhed, når det drejer sig om bæredygtighed – både hvad angår flyttebiler og indpakningsmaterialer, og de lever op til de høje miljøkrav, der stilles. Flyttevognene er af kategorien Euro 5, så de kan levere i alle de europæiske byer, hvor der nu om dage er skrappe krav til de lastbiler, der har lov til at køre indenfor bymurene.
Nationale og europæiske flytninger udføres at professionelle, uniformerede og uddannede medarbejdere, og der tilbydes såvel ind- som udpakning, samt montering og afmontering af møbler og andet bohave.
I samarbejde med internationale partnere kan Scan Transport tilbyde flytninger over hele verden. Firmaet er medlem af UTS Worldwide gruppen, LACMA og er også indehavere af det prestigefyldte FIFI-FAIM certifikat, der garanterer en professionel levering, også når det blot er en flytning til den anden side af gaden. Scan Transport kan også varetage transportkoordinering, indførselstilladelser, toldpapirer m.m.
Udfra de indledende oplysninger, som Scan Transport får fra kunden, skabes et overblik over dennes behov og Scan Transport kan dermed sikre, at flytningen er individuelt udarbejdet og lever op til kundens forventninger. Intet overlades til tilfældigheder, når man flytter med Scan Transport.
Hvis du vil vide mere, så kontakt Scan Transport for et uforbindende tilbud, eller besøg den nye hjemmeside: www.scantransport.com

Eksklusivt Widex-center på Kysten
”Vi tilbyder en bedre livskvalitet til dem, hvis hørelse er nedsat. At kunne høre korrekt er meget vigtigt for ens egen skyld, men også for omgivelserne,” siger audiolog Pepe Laza fra Centro Auditivo Laza, det nye hørecenter, som netop er åbnet i Fuengirola.
Det ligger i samme lokaler som optikeren Óptica Laza, der hører til samme familieforetagende, som har forretning både La Cala de Mijas og i Fuengirola, hvor syn og hørelse fint går hånd i hånd.
”Vi valgte at udelukkende føre Widex, da det er et af verdens allerbedste høreapparater,” siger Pepe om det danske mærke. Han fortsætter: ”Med de næsten usynlige apparater kan man genvinde tabt hørelse, så alle lyde igen høres ganske naturligt. Det gælder frem for alt samtaler, men også musik, TV, telefonen og de andre lyde, vi har behov for at kunne høre og nyde.”
Widex er en af verdens førende fabrikanter af høreapparater og var først ude med et 100 procent digitalt høreapparat til øret, ligesom de er ledende indenfor den revolutionerende trådløse teknologi og design af apparater, der er behagelige at bruge. Widex blev grundlagt for over 50 år siden og har i dag repræsentation i 100 lande.
Nu findes der så også et eksklusivt center i området mellem Málaga og Marbella.
Centro Auditivo Laza har indrettet et nyt og stort prøverum, hvor kundernes hørelse testes. Det er ganske gratis, ligesom man er velkommen til at prøve et høreapparat i op til to dage, så man selv kan mærke, hvordan det påvirker ens livskvalitet. Der gives op til fem års garanti på apparaterne.
Ring og bestil en tid til en høreprøve på tel. 951 261 120 eller læg vejen forbi på Avenida Conde de San Isidro, skråt overfor Fuengirolas gamle rådhus.

 

Beauté Pacifique revolutionerer igen
Beauté Pacifique sender igen dansk hudpleje til toppen af verdensranglisten. Den nye verdensetter klædt i ’krukke og blåt’ hedder Crème Paradoxe og dækker over så spændende bioteknologiske hemmeligheder som Procyanidin og Resveratrol. Det lyder kompliceret, men det vigtigste er, at cremen virker.
Bagende sol, chilenske vindruer på en bjergskråning med arveanlæg, der ikke blev beskadigede af den kraftige UV-bestråling, blev startskuddet til den helt nye anti-age dagcreme Crème Paradoxe. Nøgleingredienserne Resveratrol og Procyanidin er i den medicinske verden kendt for at forsinke aldersprocesserne og forlænge cellernes liv, og i Crème Paradoxe er stofferne med til at holde huden ung og sund i længere tid. Men hvordan får man overhovedet ideen til sådan en creme, der som den første udenfor den medicinske verden indeholder de to aktive stoffer?
Det spørgsmål stillede vi Beauté Pacifiques grundlægger Flemming K. Christensen. Med en produktlinie der tæller ikke mindre end 50 produkter, kan man vist roligt sige, at han har været igennem processen mere end én gang.

Nye spor giver nye ideer
– Vi følger hele tiden forskningen inden for den dermatologiske og medicinske verden. Nogle gange støder vi på et spor, der ser interessant ud, fordi det bevæger sig anderledes end de spor, vi allerede kender. De her anderledes spor vælger vi at følge tæt i nogle år, mens forskningen bliver mere entydig i sine resultater og konklusioner, forklarer Flemming K. Christensen.
Procyanidin og Resveratrol var to sådanne spor. Faktisk stødte forskere på Resveratrol første gang tilbage i 1940, men først i 1990’erne, da Resveratrol blev koblet sammen med det franske paradoks, begyndte den medicinske verden for alvor at interessere sig for stoffet.
– Vi begyndte at følge forskningen for nogle år tilbage. For hvis Resveratrol kan gøre noget for kroppen, må stoffet også kunne gøre noget for huden.

Produkterne skal virke
Ideen til Crème Paradoxe var født, og sporet viste sig at være varmt. Beauté Pacifiques samarbejdspartner, den chilenske dermatolog Patricio Figuero, forskede videre i stofferne, og det viste sig, at Resveratrol og Procyanidin havde forbedrende effekt på huden.
Næste skridt var det matematiske regnestykke, der skulle skabe en effektiv og lækker creme. Regnestykket blev udtænkt sammen med GMPack og halvandet år efter, de første tanker om Crème Paradoxe spirede, var cremen klar til at blive produceret.
– En ny creme er en langvarig proces. Men også en spændende proces. Det vigtigste for os er, at vi laver produkter, der forbedrer huden. Derfor lancerer vi først et nyt produkt, når det er præcist, som vi vil have det.

Holder huden ung og sund
Efter de to første udgaver af Crème Paradoxe blev resultatet dét, man kan finde i butikkerne: En creme med en let og smidig konsistens, der trænger hurtigt ned i huden og virker effektivt. Forskning fra den medicinske verden viser, at Resveratrol og Procyanidin har så mange gode egenskaber, at det næsten er svært at se enden i rækken. Resultaterne peger blandt andet på, at de aktive stoffer kan forhindre arveanlæg i at nedbrydes og forsinke aldersprocesserne og forlænge cellernes liv.
– Der er så mange gode egenskaber, at vi forventer os meget af Crème Paradoxe. Den holder huden ung og sund i længere tid og plejer og reparerer, slutter Flemming K. Christensen af.
Mød repræsentanter fra Beauté Pacifique i Vitamina, Centro Idea d. 4. – 6. april og få en gratis ultralydscanning af huden. Tidsbestilling på tel. 952 58 43 13.

Lars Lilholt Band indtager borgen i Fuengirola
Billetsalget er allerede godt i gang til Lars Lilholt Bands koncert lørdag den 9. april på borgen i Fuengirola. Eventhuset byder på en komplet koncertoplevelse med seks-mands band, bar, opvarmningsband og professionelt lyd og lys. Alt sammen pakket ind i de fantastiske omgivelser på Castillo Sohail i Fuengirola og styret af et erfarent hold arrangører og teknikere.
Opvarmningen står det spansk-danske band, The Q,, for. Bandet består af erfarne musikere, heriblandt den danske guitarist, Kasper Jensen. The Q spiller covernumre af de bedste sange fra 80’erne og 90’erne, og med en fantastisk energi, der med sikkerhed kan skyde festen i gang.
Borgen i Fuengirola er ideel til koncerter, da den runde ydermur giver en fantastisk akustik. Omgivelserne skaber hurtigt en hyggelig og intim atmosfære mellem musikere og publikum. En stemning Lars Lilholt er kendt for at udnytte, og sende tilbage ud over scenekanten til publikum.
Hvis man har svært ved at stå op en hel koncert, kan man sætte sig på stolerækkerne, som kommer til at dække den ene side af borgens gulv. Bagerst vil der tilmed være sofaer og et barareal, hvor man kan trække sig tilbage og nyde musikken på afstand.
I tilfælde af regn flytter koncerten til kongrescentret, hvor der er gjort klar til, at koncerten kan afvikles på samme måde som på borgen.
Efter koncerten er der afterparty med DJ, der spiller de mest dansevenlige numre fra 70’erne og 80’erne. For mere info og billetter, ring 670 63 57 86.


Dentadanés i Maro (Nerja) udvider staben
På grund af travlhed har Dentadanés udvidet sin stab med tandlæge Andreas Oldenburg. Andreas er uddannet på Tandlægehøjskolen i København, hvor han også efter endt uddannelse har været ansat som underviser med speciale i tandkødssygdomme. Med sig bringer han desuden en bred erfaring fra en travl københavnsk tandlægepraksis samt den kommunale børnetandpleje.
Andreas er født og opvokset i Danmark, men han har spanske rødder, idet hans mor er fra Barcelona. Han tilbragte derfor store dele af sin barndom i den katalanske hovedstad og taler naturligvis flydende spansk og har stort kendskab og kærlighed til spansk kultur og livsstil. Derfor har han altid set sig selv som tandlæge i Spanien – en drøm der nu er gået i opfyldelse.
Ud over sit vindende og samvittighedsfulde væsen bibringer Andreas også Dentadanés et stort kendskab til bl.a. nyere behandlingsformer af paradentose.
Dentadanés har stadig Erik Gadegaard ved roret, og han kan i år fejre 20 års jubilæum som tandlæge i Maro (Nerja). Siden 2005 er Erik blevet assisteret af den meget vellidte tandlæge, Nete Larsen, som stortrives i Spanien og fryder sig over at udøve sit erhverv hernede. Desuden omfatter teamet Else Byskov (gift med Erik), som arbejder i receptionen samt klinikassistenterne Celia, Camilla og Mikaella.
Dentadanés tilbyder alle former for tandbehandling og de sidste par år har patienterne haft glæde af månedlige besøg fra Danmark af specialtandlæge Niels Carl Freksen, som med sit speciale i kirurgi indsætter implantater og foretager diverse kirurgiske indgreb. N.C. Freksen har som implantatkirurg, med henvisningspraksis for hele det sønderjyske område, en bred vifte af erfaring indenfor specialodontologi og er et perfekt supplement til Dentadanés’ professionelle team.
Dentadanés glæder sig til at kunne byde nye patienter velkomne til den populære tandlægepraksis.

Stort udvalg af boliger til salg eller leje hos Start Group i Calahonda
Ejendomsmægleren Start Group har de sidste 10 år formidlet salg og køb af ejendomme på Kysten mellem Marbella og Fuengirola. Fra det centralt beliggende kontor ved posthuset i El Zoco i Calahonda betjenes kunderne på hele seks sprog. Selv i de nuværende sværere tider klarer firmaet sig godt takket være mange års erfaring, som også betyder, at Start Group har en portefølje på over 300 ejendomme til salg og ca. 50 ejendomme til udlejning. Start Group har bl.a. 2-værelses lejligheder til salg til kun 100.000 euro, rækkehuse fra 200.000 euros og villaer fra 350.000 euro. Størstedelen af disse ejendomme ligger i områderne Cabopino, Calahonda, Riviera, La Cala og Elviria.
Start Group blev etableret af svenske Christofer Fogelberg, der i dag driver firmaet sammen med Pascal van der Woude fra Holland. Desuden arbejder spanske Aurora Ruiz, der er opvokset i New Jersey, også på kontoret.
“At vi kommer fra forskellige lande har været en stor fordel gennem årene”, fortæller Christofer Fogelberg, og fortsætter: “på kontoret taler vi spansk, engelsk, hollandsk, fransk, tysk og skandinavisk. Derfor er vi i stand til at give en komplet service til alle vores kunder på deres sprog. Det giver en mærkbar tryghed hos kunderne. Udover salg, køb og udlejning kan vi også tilbyde vores kunder fordelagtige banklån, da vi har mange gode kontakter til banker på Kysten.”
På hjemmesiden www.startgroup.com kan man se de ejendomme, der er til salg eller udlejning. Hjemmesiden findes på svensk, engelsk, spansk og russisk. I øjeblikket ligger ejendomspriserne på et godt niveau, hvorfor det er nemt at finde ønskeboligen til en fornuftig pris.
“Vi tager os af alle typer forespørgsler og gør vores bedste for at hjælpe kunderne. Alle er velkomne til at besøge vores kontor samt ringe eller sende os en e-mail. Vi leder altid efter flere boliger til salg til vores kunder, så kontakt os gerne for en gratis vurdering af din bolig”, afslutter Christofer Fogelberg. For mere information ring 952 90 48 90 eller se www.startgroup.com

SAS kåret som mest punktlige flyselskab i Europa
Punktlighed er man god til hos SAS. Selskabet har nu også vundet prisen ’Service On-Time Performance’ og dermed blevet kåret til Europas mest punktlige flyselskab.
”Vi er meget stolte over at blive kåret som årets mest punktlige flyselskab i Europa. Alle vores medarbejdere, fra check-in til bagagehåndtering, arbejder hårdt hver dag for at tilbyde vores kunder den unikke service, vi er kendt for,” siger Hallvard Bratberg, administrerende direktør for SAS i Spanien og Portugal.
Hjemmesiden Flightstats.com, som står for kåringen, har målt punktligheden hos SAS til 86,47 procent. Selskabet var også nomineret til verdens mest punktlige flyselskab, men her løb Japan Airlines med prisen med en punktlighed på 89,9 procent. SAS var nomineret som det eneste europæiske selskab.
”Med vores innovative løsninger ved check-in og det faktum at vi har været én af de første luftfartselskaber til at bruge Fast Track sikkerhedskontrollen, skaber vi afstand til vores konkurrenter ved at kunne tilbyde den bedst mulige udnyttelse af tiden under rejsen,” siger Hallvard Bratberg.
For mere information og reservationer gå til www.flysas.es

Professionelt advokatfirma med stor dansk ekspertise i Almuñecar
Velasco Lawyers har tilbudt advokathjælp siden 1993, hvor personlig kontakt, kommunikation på dansk samt en hurtig og effektiv sagsbehandling altid er i fokus. Kontoret er beliggende i Almuñecar, og dækker hele Andalusien og Murcia.
Velasco Lawyers yder professionel service til konkurrencedygtige priser inden for alle områder af spansk lov, og kan klare retssager på alle niveauer, da der er ansat både sagsbehandlere og advokater. Advokatfirmaet servicerer mange skandinaviske klienter og har skandinavisktalende personale.
Velasco Lawyers varetager og har en bred erfaring inden for følgende juridiske områder: Familielovgivning, køb og salg af ejendomme, arbejdslovgivning, private klienter, firma- og selskabslovgivning, regnskab og bogføring samt søgsmål.
For yderligere information se www.velascolawyers.com.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa