Raindrop aromaterapi hos Centro Belleza

Raindrop aromaterapi hos Centro Belleza

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Det er onsdag eftermiddag. En travl dag på kontoret er ved at være slut, og skuldrene sidder, som altid på denne tid af dagen, helt oppe ved ørene. Jeg er bare så klar til en omgang massage.

Angela Cervin i Centro Belleza, Centro Idea, byder mig velkommen med et glas køligt vand, tænder stearinlys og pakker mig ind i varme håndklæder – og så er jeg klar til at nyde det 100% i den næste times tid.

Angela begynder med mine fødder, hvor de aromatiske olier dryppes på rygsøjlens reflekszone. Massagen er blid, men det kildrer ikke. Oliernes forskellige dufte begynder at fylde rummet, og jeg kan mærke, at jeg slapper mere og mere af.

Raindrop-teknikken
Angela anvender helt rene, æteriske olier i forbindelse med den styrkende og ikke-manipulative behandling af ryggen kaldet Raindrop-teknikken, som kombinerer de aromatiske olier med en gammel indiansk massageteknik, som styrker ryggen, retter den op og fjerner smerter. Den dejlige duft af ni forskellige terapeutiske olier har en enorm afslappende effekt; oregano og timian hjælper mod virus, basilikum og merian mod muskelkramper, pebermynte og bjergte mod inflammationer og cypres er godt for kredsløbet ligesom Aroma Siez, der også styrker hjertet. Valor-olien har en afslappende effekt.

Disse olier dryppes som regndråber på rygsøjlen og et varmt omslag lægges på ryggen, hvilket øger oliernes dybdevirkende effekt samt afhjælper mental stress.

De essentielle olier masseres ind i huden med henholdsvis Ortho Ease, der varmer huden op samt en lækker vegetabilsk olie.

Jeg vender mig, så jeg ligger på maven og Angela drypper de to første olier på min ryg. Med fingerspidserne fordeler hun dem og begynder at massere. Det er så dejligt, at jeg næsten falder i søvn. Jeg kæmper mod søvnen, for jeg vil være vågen, så jeg kan nyde behandlingen. Jeg får en fornemmelse af, at der en massageform for hver af oliekombinationerne, og Angela forklarer, at hun har komponeret sin egen raindrop-behandling med elementer fra den oprindelige teknik og egne idéer.

"Jeg har efterhånden masseret i mange år, og har samlet mig en god erfaring, som dels fortæller mig noget om virkningen og dels om klientens oplevelse. Resultatet skal jo gerne være en kombination af effekt og nydelse", siger hun.

Inden jeg igen vender mig om på ryggen, lægger Angela et varmt omslag på min ryg, så de ni olier kan trænge dybt ned. Nu er det mine ømme skuldre og nakkens tur. Med dybe, seje strøg masseres olierne ind i huden, og især langs halsens sider kan jeg mærke muskelspændingerne løsne sig.

Jeg får lov til at ligge og sunde mig lidt, inden jeg bydes på endnu et glas vand – og med formaninger om at tage den med ro i timerne efter massagen og at drikke en masse vand, vender jeg tilbage til virkeligheden. En times helt vidunderlig massage er slut, men det er effekten langt fra. Aftenen igennem slapper jeg 100% af og sover som en sten om natten.

Trænger du til en times total afslapning, til at blive "nusset" eller har du brug for en effektiv massage, så kan jeg anbefale, at du bestiller en tid hos Angela, Centro Belleza i Centro Idea – tel. 952 46 40 56.

Af Helle Espensen

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa