Det danske magasin i Spanien

Hvor rent er vandet i Málaga-provinsen?

Adgang til rent drikkevand er anerkendt af FN som en grundlæggende menneskeret, men på trods af dette har milliarder af mennesker på kloden ikke adgang til sikkert og rent drikkevand. Det er egentligt et dagligt mirakel, at der strømmer vand… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Talrige biler uden gyldigt syn

Der er ofte lange køer ved Solkystens synshaller. Men det betyder langt fra, at alle får sin bil til syn. Næsten 12 procent af Málaga-provinsens køretøjer cirkulerer i dag ulovligt i trafikken. Enten har de ikke overholdt tidsfristen for syn… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Arbejdsugen nedsættes

Det har længe været på tale – nu bliver det en realitet. Inden det spanske parlament går på sommerferie vil regeringen have indført sin reducering af arbejdsugen til 37,5 timer for alle lønmodtagere i landet. Det er arbejdsminister Yolanda Díaz,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Gratis yoga- og pilatestimer på stranden

Vélez-Málaga på den østlige Costa del Sol har meddelt, at kommunens sommeryoga- og pilatestimer på strandene starter den 1. juli. Undervisningen vil finde sted i Torre del Mar, La Caleta og Benajarafe, og alle klasser er gratis. I Torre del… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Droneproducent: Málaga kan være først med en lufttaxi

I foråret skrev DanesaPLUS om planer om dronetransport fra Málaga lufthavn, og nu er dette fremtidige projekt tættere på en realitet. Manuel Heredia, generaldirektøren for Crisalion Mobility, som er den første spanske producent af droner til passagerer, bekræfter, at Málaga… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Mijas-vand sælges ikke længere på flasker på grund af tørken

I årtier har grundvandslageret ved kilden “La Ermitica”, ved foden af ​​Sierra Blanca de Mijas, været under udnyttelseskoncession til et privat firma, som har tappet vandet og markedsført det under navnet “Aguas de Mijas”. Miljøforeningen Ecologistas en Acción har i… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Carl Hansen & Søn fejrer Hans J. Wegners imponerende designarv

Det gør de ved at sætte fokus på nogle af hans ikoniske møbeldesigns. Carl Hansen & Søn Flagship Store Barcelona tilbyder nu eksklusive prisnedsættelser på CH24 Y-stolen og CH327 spisebordet i teak samt rabat på en række spisebordssæt. Med afsæt i sin nysgerrighed over for materialer og dybe forståelse af træets egenskaber skabte Hans J. […]

Kirkenyt fra Margrethekirken juli, august og september 2024

MARGRETHEKIRKEN Avda. de Dinamarca 2 & Calle Ciprés 22, Las Lagunas, 29651 Mijas Costa Tlf. 952 587 481 Website: www.margrethekirken.com Kontortid i september: onsdage fra 18. sep. kl. 15-17, hvor præsten Hans Krab Koed træffes i kirken. Telefonisk træffetid tirsdag, torsdag, fredag kl. 10-12 på tlf.nr. +45 72663071 Følg kirken på Facebook: Margrethekirken Den danske […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.