Det danske magasin i Spanien

Vagtskifte hos Helle Hollis

Det må være en af Solkystens ældste danskejede virksomheder. I præcis 40 år har Helle Hollis nu sendt udlejningsbiler på gaden. Bilerne kører som smurt, motivationen er i top, men branchen er i modvind. Søren Hansen får derfor rigeligt at se til, når han til august tager over for Hans Hugo From, som efter et […]

Spaniens skæve side: Baglæns tale måske på UNESCO’s verdensarvsliste

Står det til indbyggere i San Cristobál de La Laguna på Tenerife, så skal deres baglænstalte sprog, kaldet verres, på UNESCO’s verdensarveliste. Den med den uhåndgribelige kulturarv. Sproget skal i så fald komme i selskab med bl.a. tibetansk opera, aserbajdsjansk… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Spaniens mest populære vine har franske rødder

Når man besøger en ​bodega i Spaniens mest berømte vinregion Rioja, som for det meste ligger i La Rioja-regionen, med undtagelse af nogle dele af Rioja Alavesa i Baskerlandet, er det umuligt ikke at nævne den franske arv, som mange… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Et dusin + 1 grund til at tilbringe en weekend i romantiske Ronda

En tur til Ronda med sin verdensberømte bro og himmelske udsigter bør være på alles ønskeliste. Denne andalusiske bjergby, der er blevet styret af keltere, romere, vestgotere, maurere og katolske konger, er simpelthen gennemsyret af historie. I det 19. århundrede… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

I Don Quijotes fodspor

Det hjælper naturligvis at have læst Cervantes Don Quijote, måske den spanske litteraturs mest berømte værk, på forhånd, men det er ikke noget krav for at opleve landskabet og miljøet, som bogens hovedperson vandrede gennem for 400 år siden. Selvfølgelig… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.