Det danske magasin i Spanien

Al brændstof koster snart 3 euro per liter

Uanset hvor man tanker, og om man tanker diesel eller benzin, har literprisen passeret de 2 euro. Det er dyrere end nogensinde. Alligevel varsler flere af de private tankstationer nu priser på op til 3 euro per liter – allerede… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ny transportstrejke lurer

Spanien blev delvist lammet i sidste halvdel af marts måned, da vognmænd og mindre transportselskabet nedlagde arbejdet. Den omfattende strejke ramte ikke forsyningerne af fødevarer. Leveringer til detailhandlen, industrien og private online bestillinger gik derimod næsten i stå. Det skabte… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Lidt om Sankt Hans…

Sankthans nærmer sig og for de fleste danskere er det lig med en hyggelig aften, hvor optændte bål, heksebrænderi, midsommersang og båltale indgår, men sådan har det ikke altid været. La Danesa har gravet lidt i historiebøgerne for at finde… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Efterspørgsel driver elprisen op på trods af prisloft

Onsdag var den første dag i EU’s ”Iberia-undtagelse” for Spanien og Portugal – et prisloft, der har til formål at reducere elomkostningerne for forbrugerne. Forbrugerne er dog umiddelbart stødt på en mindre ønskværdig overraskelse – de endelige omkostninger til elektricitet… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

4 personer anholdt i Sierra Bermeja-branden

Guardia Civil har anholdt endnu en person, så i alt fire personer nu er blevet anholdt for deres påståede involvering i den massive brand, der har ødelagt et skovområde på mere end 3.500 hektar i Sierra Bermeja. De fire anklagede… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Et privat besøg med et Velázquez-maleri? 4000 euro

Det er ikke kun Mick Jagger og andre kendte, der har mulighed for at arrangere et privat besøg på et museum eller et kunstgalleri i Spanien. Alle kan gøre det – hvis du vil betale for det. Private besøg er… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Sorte flag til Nerja strande

Alle har hørt om blå flag for rene strande, som Málaga-provinsen har fået tildelt 36 af denne sommer, men hvad med sorte flag for forurenede strande? I denne uge præsenterede miljøgruppen Ecologistas en Acción sin årlige rapport over ‘Sorte Flag… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.