Det danske magasin i Spanien
Genåbning af Spanien: Málaga jubler i Fase 1

Genåbning af Spanien: Málaga jubler i Fase 1

Stemningsbillederne fra Costa del Sol tog en radikal ændring i mandags, da hele provinsen tog skridtet ind i Fase 1 i centralregeringens plan for genåbning af landet.

I Fase 1 kan næsten alle butikker atter slå dørene op, og alle kystens barer og restauranter kan delvist åbne for servering. Samtidig er den personlige frihed til at færdes på gader og stræder blevet markant større. Málaga-provinsen skal forblive i Fase 1 i mindst 14 dage, dvs. frem til den 1. juni, hvor det vurderes om provinsen opfylder betingelserne for at træde ind i Fase 2. 

Mens den nye dagligdag tager form, arbejder regeringen i Madrid på højtryk for at få forlænget den nuværende undtagelsestilstand (estado de alarma) til udgangen af juni. Intentionen er at bruge undtagelsestilstanden som det juridisk styrende middel under genåbningens tre faser, hvor blandt andet den individuelle mobilitet er elementær for at mindske smittefaren mellem regionerne. Selvom smittetallene fortsat forbedres over hele landet er der fortsat 60.000 som er smittet med Covid-19. 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.