Det danske magasin i Spanien
En tid med udfordringer for alle

En tid med udfordringer for alle

Der er blevet vendt op og ned på alles hverdag. Alt er anderledes. Intet fungerer som før. Det er en udfordring for alle, både privat og professionelt. 

Forsikringsbrancen hører under kategorien ”essentielle brancher”. Derfor holder vi åbent ”på afstand”. Ønsker du at indhente tilbud på forsikring, tegne en ny forsikring, ændre din nuværende forsikring eller anmelde en skade, kan du kontakte os pr. telefon eller pr. e-mail inden for den normale kontortid. Vores kontortid er mandag til fredag fra 10:00 – 14:00 og 15:00 til 17:00. Frem til nu har alle medarbejdere hos Kaas & Kirkemann Forsikringsmæglere arbejdet online hjemmefra. Fra den 27. april begynder vi at arbejde fra kontoret på skift, så vi kan overholde den anbefalede afstand mellem medarbejderne. Desværre kan du ikke besøge os på kontoret endnu. Vi må vente indtil myndighederne giver instrukser vedr. genåbning af kontorer. 

Vi har haft kunder der har behøvet autohjælp her under nødretstilstanden. Autohjælpen fungerer næsten normalt. Det kan dog være en udfordring at finde værksteder der reparerer private biler, motorcykler etc. Mange værksteder er lukket,eller reparerer kun motorkøretøj til professionel brug. De fleste taksatorer har også meddelt, at de ikke takserer biler, med mindre det kan gøres digitalt. Forhåbentlig begynder værkstederne at åbne op for flere funktioner, så man igen kan få sin bil repareret.

Vi har også en del udfordringer når det gælder skader i boliger og erhvervslokaler. Mange håndværkere rykker kun ud i meget akutte situationer. De fleste taksatorer takserer kun, hvis det kan lade sig gøre via videokonference.

De fleste af os vil helst ikke til læge eller på hospital i disse tider. Der er dog visse tilfælde, hvor man må af sted. Selvom der er nødretstilstand, hjælper vi stadig med autorisationer fra forsikringsselskaberne. Hvis du er vant til at komme på vores kontor for at få en autorisation, kan du i stedet for tage et billede af dokumentationen og sende den pr. email. Derefter sender vi dig autorisationen.

Der er opstået mange spørgsmål i løbet af denne sundhedskrise vedr. dækning af forsikringerne, bl.a. om det er nødvendigt at have bilforsikring, nu hvor man ikke kan komme til Spanien m.m. Du kan finde svar på mange af de tvivl og spørgsmål, mange har lige nu, på vores hjemmeside www.kaaskirkemann.com under ”Nyheder og Information”.

Vi vil gerne sige tak til vores kunder for den forståelse og tålmodighed, de har udvist i løbet af denne krise. Forhåbentlig er Spanien igennem det værste nu, og vi kan se frem til lysere tider. I må have det godt alle sammen, og passe på jer selv og de andre. 

På forhåbentlig snarlig gensyn, Pernille Kaas

Af Pernille Kaas

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.