Det danske magasin i Spanien
Invester smartere med BinckBank

Invester smartere med BinckBank

BinckBank startede for to årtier siden i Holland med det formål, at gøre det muligt for private investorer at handle direkte på aktiemarkedet. BinckBanks første online platform var tilgængelig for alle, og her var de i stand til at købe og sælge, hvad de ønskede, når de ville og til den bedste pris.

Siden da er BinckBank vokset fra en lille pionermægler til den førende investeringsbank i Holland. Det er også en af Europas førende banker for private investorer med tilstedeværelse i Belgien, Frankrig, Italien og Spanien.

I sommeren 2019 blev BinckBank en del af Saxo Bank Group. BinckBank og Saxo Bank er anerkendt for deres service og teknologi og har samlet 46 års erfaring i at levere online produkter og tjenester til både handlende og investorer. I samarbejdet med Saxo Bank, tilbyder BinckBank sine kunder globalt anerkendt teknologi bakket op af prisvindende* kundeservice.

Med åbning af en konto hos BinckBank får kunderne adgang til alle tre Saxo-platforme tilpasset alle, fra mindre private til de mest krævende investorer. Personlige indstillinger, overvågningslister, ordrer og positioner synkroniseres, så kunder kan handle hvor og hvornår de vil fra en enkelt konto.

BinckBank åbnede først dørene for hollandske udlændinge i 2006. Siden da er servicen styrket og de betjener nu engelsktalende kunder overalt i Spanien og Portugal. 

Ud over at hjælpe sine kunder med at navigere på Saxo-platformene, forbereder holdet seminarer, træningssæssioner og begivenheder over hele halvøen.

Kaspar Huijsman, direktør for BinckBank Spain forklarer, at “enhver investor har brug for hjælp, uanset om de er begyndere til at investere eller har mange års erfaring. BinckBank tilbyder kunder en gratis service, hvor de kan lære at forstå deres investeringer og udvikle en solid strategi. ”

Porteføljemanagers er også tilgængelige til private konsultationer via telefon, Skype eller på BinckBank-kontorer på Costa del Sol og Costa Blanca. BinckBank Costa del Sol-kontoret og Investment Academy ligger på Golden Mile i Marbella. Booking af personlige aftaler på dette kontor kan foretages på www.binckbank.com/contact.

Filosofien går i sin enkelthed ud på: En investor der forstår sin investering, vil se, at dette afspejles i sit afkast. Søgen efter viden begynder via tutorials, seminarer, webinars, investeringsklubber, artikler og videoer, der er tilgængelige for alle på BinckBank.com.

BinckBank er blevet tildelt prisen som Holland’s bedste investeringsmægler i 2018 (vinder i de sidste 5 år). Uafhængig undersøgelse foretaget af IEX, Belegger.nl og Beursbulletin.


Hos Binck er porteføljemanagers tilgængelige for private konsultationer via telefon eller Skype. Du kan også kontakte Kaspar Huijsman, direktør for Binck Spain og Portugal, via linkedIN eller via e-mail på info@binckbank.com.

www.binckbank.com

Handel med finansielle produkter indebærer altid en risiko. Værdien af ​​din investering kan gå ned såvel som op. Som hovedregel bør du derfor kun handle med finansielle produkter, hvis du forstår produkterne og de risici, der er forbundet med dem.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.