Det danske magasin i Spanien
Covid-19: Nye restriktioner for påsken

Covid-19: Nye restriktioner for påsken

Vel er der en god uge til påskeugen begynder, men allerede fra i dag, fredag den 19. marts, træder påskens restriktioner i kraft.

– Den nuværende lukning af grænserne mellem provinserne bevares. Det betyder, at man som beboer på Costa del Sol ikke må forlade Málaga-provinsen. Man kan dog frit bevæge sig mellem kommunerne i provinsen.

– Udgangsforbuddet rykkes en time til kl. 23.00 og varer, som i dag, til kl. 06.00 næste morgen.

– Man må mødes seks personer til sociale sammenkomster, hvis det foregår udendørs f.eks. på en fortovscafé eller terrasse. Sker den sociale sammenkomst indendøre må man maksimalt samles fire personer.

– Alle barer, restaurationer og butikker kan frit holde åbent til kl. 22.30

De nye restriktioner er gældende frem til den 9. april og er enslydende for alle provinser i Andalusien (eneste undtagelse er de få kommuner, som har over 500 smittede pr. 100.000 borgere. Dette er ikke tilfældet i Málaga-provinsen).

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.