Det danske magasin i Spanien
Fuldt sommerprogram på Marenostrum Fuengirola

Fuldt sommerprogram på Marenostrum Fuengirola

Der bliver fuldt program på spillestedet Marenostrum Fuengirola til sommer.

”Den kommer at stå på masser af musik, masser af glæde og masser af sikkerhed,” forsikrede Fuengirolas borgmester Ana Mula under gårdagens præsentation af sommerens program, som fandt sted på Hotel Hilton i Fuengirola. Forud for sommerens koncerter har kommunen i flere måneder arbejdet på at skabe et Covid-19 sikkert spillested. Projektet er ganske innovativt og udviklet i tæt samarbejde med Junta de Andalucía. ”Sidste år bevidste vi, at man kan afvikle koncerter og kulturelle begivenheder med nul smitte. Det bygger vi nu videre på og er for sommeren klar med næsten 50 koncerter fordelt over Marenostrums to scener,” annoncerede borgmesteren med henvisning til selve borgen Castillo Sohail og den store park ved siden af middelalderborgen. Via flere ind- og udgange, flere barer og spiseboder, god plads mellem sæderne på siddetribunen og en opdeling af arealet for de stående publikummer, ønsker man at sikre mod grupperinger og dermed skabe et Covid-19 sikkert spillested.

Første koncert løber af stablen den 4. juni – den sidste ved udgangen af september.

Årets koncertprogram er stærkt præget af nationale artister krydret med bl.a. verdenskendte Marc Anthony og danske Thomas Helmig, som giver koncert lørdag den 11. september.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.