Det danske magasin i Spanien
Club de Golf Dinamarca på Atalaya Golf & Country Club

Club de Golf Dinamarca på Atalaya Golf & Country Club

Fredag den 21 Januar indledte Club de Golf Dinamarca 2022 med årets første fællesmatch på Atalaya med Nordic Muebles som sponsor. Der var stor tilslutning og de første spillere mødte op inden det var blevet lyst, så de var klar til Gunstarten kl. 9.00. Det var en lidt kølig morgenstund, men solen kom og vejret var perfekt, uden  vind. Mange spillere kæmpede lidt med de hurtige og svære greens. Fairways var gode, men roughten var svær, så her blev man udfordret, hvis fairways blev misset!  Efter 4,5 timers spil, samledes alle på terrassen, hvor runden blev vendt og alle de gode og dårlige slag blev genopfrisket. Da bestyrelsen havde gennemgået alle scorekort, gik alle til bords til tre-retters menu.

Efter middagen stod Formanden  Bjarne Didriksen og klubbens nye bestyrelsesmedlem Kenneth Bæk for præmieoverrækkelsen sammen med Tonny Marchmann fra Nordic Muebles. Klubben siger mange tak for sponsorat.

Vinderne blev:

 A-rækken: Jan Petersen 34 point, Finn Lund Andersen 32 point, Thomas Dahlsgaard 32 point og Peer Falkenberg 31 point.

B-rækken: Kenneth Bæk 37 point, Lars Hahnemann 32 point, Bent Langerup 31 point og Kurt Andersen 30 point.

C-rækken: Henriette Blume 35 point, Anita Due 32 point, Lisbeth Friberg 31, Susanne Brandt 29 point.

Gæsterækken blev vundet af Asger Jørgensen med 39 point.

Holdspillet blev vundet af Poul Christensen, Søren Friis, Henrik Greve og Asger Jørgensen med 104 point. Nr. 2 blev Kenneth Bæk, Hans Sandberg, Søren Ernst og Jan Skovgaard også med 104 point.

Til slut takkede formanden Bjarne Dideriksen alle for endnu en dejlig dag med Club de Golf Dinamarca og glædede sig til næste match den 20. februar på La Quinta, i Marbella.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.