Det danske magasin i Spanien
Anni fra Annis Vital Shop fejrer 30 års jubilæum den 14. oktober med masser af unikke tilbud!

Anni fra Annis Vital Shop fejrer 30 års jubilæum den 14. oktober med masser af unikke tilbud!

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

På ovenstående dato 1990 startes ubevidst det første spæde skridt til det, der senere bliver Annis Vital Shop. Om aftenen den 14. oktober 1990 sætter jeg for første gang benene på Gibraltar efter et studieophold i England. Jeg bliver hentet af min daværende mand, der er ankommet få dage forinden. Sammen starter vi mod vores midlertidige hjem nemlig værelse 807 på Stella Polaris i Torreblanca nu hotel Gardenia.

Min daværende mand og jeg er ansatte som helseeksperter af rejsebureauet Tjæreborg, hvor vi skal dække en bred vifte af helsetilbud til feriegæsterne. Viften af tilbud spænder bredt lige fra foredragsholdere fra Danmark, vegetarmad, til morgen og vandgymnastik i den indendørs pool, massage, og tilbud af test af vitaminer og mineraler. 

Senere åbner vi en lille helsekostbiks på hotellet kaldet Helseshoppen på 8 m2. Vores virksomhed hedder på daværende tidspunkt Helse-& kulturcentret.

Det viser sig hurtigt, at de mest interesserede i alle disse tilbud er de fastboende på Costa del Sol, og ved venners hjælp og ren pionerånd, flytter vi til en dejlig stor lejet villa i Torreblanca, hvor hele molevitten af tilbud fra hotellet fortsætter.

Nils, min yngste søn slutter sig ret hurtigt til os, og er i dag medejer, hvor han står for den daglige drift i vores afdeling i Elviria, (Marbella) der også omfatter en online butik.

Efter et par spændende og dejlige år i den pragtfulde villa, beslutter Nils og jeg at koncentrere os om butiksdelen af helsekostprodukter. Vi tager navneforandring til Annis Vital Shop og flytter til vores første rigtige butik i Los Boliches. 

På et tidspunkt har vi 5 Annis vitalshopper kørende. Det er et umenneskeligt hårdt arbejdspres, der hviler på os, og vi beslutter at skille os af med de forretninger, der giver mindst overskud. I dag består Annis Vital Shop af vores to forretninger i Los Boliches og i Elviria samt vores yngste stjerne på himlen nemlig vores online shop.

På gensyn i Annis Vital Shop den 14. oktober hvad enten du vælger at møde os i Los Boliches, Elviria eller online.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa