Det danske magasin i Spanien
Vanian – Det nye boligområde i Estepona udviklet af promotoren AEDAS Homes

Vanian – Det nye boligområde i Estepona udviklet af promotoren AEDAS Homes

AEDAS Homes, som er referencepromotor på det spanske boligmarked, er pionerer med udviklingen af en sektor i Estepona kommune, som skal blive et autentisk urbant kerneområde, både grundet antal boliger, som skal bygges i zonen, så vel som for alle de ekstra services, som området vil omfatte.
 
De mange komplementære services bekræfter allerede nu, at Vanian vil være den nye urbane kerne i Estepona. Blandt andet skal en tresproglig international skole placeres på en kommunal grund, og Estepona har allerede lagt det ud til offentligt udbud.
 
SUP-C13-sektoren, som vil blive kaldt VANIAN på grund af dette projekts betydning, har et areal på mere end 575.000 kvadratmeter, hvor AEDAS Homes planlægger at bygge 650 boliger i de kommende år. I tillæg er grunden til undervisning og/eller socialkulturel brug på omkring 49.000 kvadratmeter, 8.000 kvadratmeter til kommerciel brug, til hotelbrug er der afsat næsten 18.000 kvadratmeter, og ca. 172.000 kvadratmeter er afsat til andre formål. Kystparkerne repræsenterer over 87.000 kvadratmeter, og der er planlagt et generelt sports- og rejselivsområde på mere end 85.000 kvadratmeter. Der vil også blive bygget en gangsti, som gør, at beboerne i Vanian kan komme til stranden ved at tage en behagelig spadseretur, da der også vil være en passage under motorvejen.
 
Vanian Gardens er det første projekt, som blev lanceret her af den nævnte promotor. I første omgang skal der bygges fire faser af boliger, hvoraf to allerede er under konstruktion. Totalt vil komplekset bestå af 297 boliger. Som projektleder på Costa del Sol og ansvarlig for Vanian Gardens har Álvaro Marcos, AEDAS Homes, lagt stor vægt på ikke bare at skabe boliger med maksimal kvalitet og komfort for køberen, men også på at udvikle et helt område med de tjenester og faciliteter, som er nødvendige for at gøre huset til et ægte hjem.
 
Den næste kampagne, som allerede markedsføres, er Vanian Valley. Ignacio Cañedo-Argüelles, leder af dette projekt, lægger vægt på kvaliteten af komplekset, som vil være et lukket miljø med et højt niveau af sikkerhed for beboerne og med alle nødvendige tjenester for at gøre Vanian til et autentisk, ideelt hjemsted. Alle indgange vil blive overvåget af kameraer, som genkender bilernes registreringsnummer, og der vil være kameraer koblet til et lukket sikkerhedsnet med 24-timers overvågning.
Vanian Gardens er et projekt designet af det prestigefyldte arkitektfirma González & Jacobson, som tilbyder harmoniske, lyse og svært moderne boliger. I Vanian Gardens glider de åbne områder sømløst sammen med det naturlige miljø, med udsøgte kvaliteter og detaljer; en åbenbarelse for øjnene.
 
Vanian Gardens har fire udendørs poolområder, med pools til både børn og voksne, spa, træningsstudie, fælles haveområder, parkering, idrætsanlæg, træningsrum, biograf, sauna, social club, privat garage, multifunktionsrum og lagerrum, blandt meget andet.
 
Vanian Valley er det nye og eksklusive boligkompleks bestående af 53 rækkehuse med tre og fire soveværelser, samt store terrasser og private haver, alle med optimal orientering og havudsigt. Projektet har store fælles haver, udendørs swimmingpool, børnepool, spa og et veludstyret træningsstudio og fælles kontor, så du kan nyde dit nye hjem fuldt ud.
 

Vanian Gardens terrace 1

Vanian Gardens

Salgskontor og showlejlighed ved Selwo Aventura Estepona
+34 951 550 235, www.aedashomes.com
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.