Det danske magasin i Spanien
The View Marbella vil sætte nye standarder inden for luksuriøs livsstil med dens moderne arkitektur og interiør. Eksklusivt poolområde med 25 meter lang pool.
 

Er du på jagt efter noget helt specielt? En bolig hvor du hver morgen kan nyde udsigten over Middelhavet og golfdalen i Marbella?

Så er The View Marbella stedet, hvor du kan få opfyldt dine drømme.

 

To prestigefyldte firmaer skaber topprojekt

The View Marbella er et projekt, der er blevet til i samarbejde mellem de to prestigefyldte firmaer Wilma Development Spain og Sierra Blanca Global, som lægger navn til Wilma Sierra Blanca. Det er første gang, disse to erfarne konstruktører arbejder sammen, og deres fælles styrke er med til føre projektet ind blandt de topprojekter, der er på Costa del Sol lige nu.
 

Lejligheder med villa-byggestil

Ideen bag The View er at skabe en unik Boutique-følelse, hvor alle de parametre, der normalt medtages i konstruktionen af en villa, nu føres over på lejlighedsbyggeri.
”Normalvis bygger man villaer på en måde og lejligheder på en anden. I The View er byggestilen fra villaer blevet overført på lejligheder – det giver en ekstremt forhøjet kvalitet,” fortæller marketing- og salgschef Simon Boxus.
 

Sæt dit eget præg

Alle materialerne er specielt udvalgte, og bygherrerne er mange gange selv ind over valget af for eksempel fliser, håndtag og brusehoveder. Kvaliteten skal være i orden, det skal være enestående og det skal være lækkert, så der bliver ikke gået på kompromis med noget. Og som den nye ejer har du fuldt ud mulighed for at personalisere dit kommende hjem, idet The View har et katalog med muligheder, hvor du kan vælge det af de udvalgte produkter, du ønsker. Du kan frit personalisere gulve, køkken, badeværelse m.m.
 

Lækre fælles faciliteter

The View Marbella er udviklet som et boutique-project og inkluderer private faciliteter direkte på stedet: Fuldt udstyret helseklub med 25 m- pool, fuldt udstyret spa, træningscenter og legeområde til børn.
På områder hvor der er tre andre urbanisationer, udgør et stort klubhus ekstra faciliteter i form af spa, butik med dagligvarer, bar, restaurant, udlejningsservice og nogle sportsfaciliteter samt 24-timers vagtservice.
 
Der er allerede reserveret 14 lejligheder i fase I, som består af 49 lejligheder, der vil stå færdige i foråret 2021.
 
I byggeprocessen bruges Sismo-systemet, som er specielle byggeblokke, der har mange fordele, heriblandt at det er meget miljøvenligt, 100 % bæredygtigt og dets termiske og akustiske egenskaber reducerer energiforbruget i boligen, hvilket også giver en moderne og økologisk konstruktion.
 
The View Marbella Lounge Sea
The View Marbella har en helt enestående udsigt fra de store terrasser over Middelhavet mod Gibraltar og Afrikas kyst. Fra den forhøjede position over Marbellas emblematiske Golfdal har du golfbanerne Los Naranjos, La Quinta, Las Brisas og Aloha for dit fodtrin.
 
 
The View Marbella Gym 
 
Dette er i sandhed luksuriøs livsstil. The View Marbella tilbyder en lang række fordele, herunder 24-timers overvågning. Portnerservice er tilgængelig og kan hjælpe dig med at foretage reservationer, fylde køleskabet før ankomst, sende tøj til rens, arrangere transport og privat kok eller vedligeholdelse af boligen. Din eksklusive helseklub indeholder en fuld spa, træningscenter og fitness.
 

Salgskontor

The View Marbella
Urbanización La Alborada
Ctra. de Ronda, 29679 Benahavís,
 
 
 
Af Mugge Fischer, mugge@norrbom.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.