Det danske magasin i Spanien
Facts:
Chloe og Friederich er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Tilsammen har de mere end 25 års erfaring i behandling af hormonelle ubalancer og kroniske sygdomme. De er stiftere af currame-metoden, Health Mentor Uddannelsen og Skab naturlig (hormon)balance.
Se mere til dem på www.currame.com, https://www.facebook.com/currame/ og @curra.me
 
I vores behandlinger gør vi brug af laboratorietester, kostjusteringer, kosttilskud, homøopati og meget mere.
Mange, der kommer op i alderen +50 år, oplever stivhed i led, smerter og gigt, men det kan du gøre noget ved og forebygge!
Grunden er egentligt, at vi langsomt efter de 30 år begynder at nedbryde os selv. Det vil sige, at kroppens normale depoter går ned i volumen, og det bliver sværere for kroppen at opretholde den naturlige struktur.
Der er meget, du kan gøre for at støtte led, knogler og din bevægelighed!
Der, hvor knoglerne sidder sammen, er der brusk, muskler, led og ledvæske tilstede, som holder det sammen og som sørger for, at det er let at bevæge sig.
Jo mere, vi slider på kroppen og ikke formår at opbygge igen, jo lettere oplever du smerte, da ledvæsken forsvinder og brusken bliver nedbrudt.
Kroppen er så smart, at den selv kan opretholde en stærk knoglestruktur!
Det kræver dog, at du har en vis fordeling imellem magnesium, calcium og D-vitamin i dine knogler og at du bruger dine knogler.
Tarmen skal også fungere optimalt, så den kan optage de rette næringsstoffer.
 
Få derfor:
– Omkring 400 mg magnesium, 500 mg calcium og 5000 IU D-vitamin om dagen (i vinterhalvåret, købes i helsekosten)
– Boost din tarm med en god tarmflorabakterie og Omega-3 fra fisk og hørfrø.
 
Mit vigtigste råd til dig!
Opbyg din brusk og ledvæske ved at tilføre Glucosamin, MSM og Chondroitin, og ved at bevæge din krop dagligt.
Glucosamin er et sukkerstof (amino-monosakkarid), der stimulerer bruskcellerne til at danne nogle lange molekyler (glycosamin-glykaner), som gør brusken mere elastisk og stødabsorberende.
Glucosamin er med til at reparere dårlig brusk og få den til at vokse ud igen. Det er et naturligt stof, der blandt andet også har betydning for slimhinder, immunsystemet og hukommelsen.
Vigtigt! Brusken i dine knogler kan kun genopbygges og repareres, hvis du samtidig bevæger dine led dagligt. Det er nemlig sådan, at ved at bevæge dine led, dannes der mere ledvæske, og det er via ledvæsken, at glucosamin kommer ind i brusken, hvor den skal bruges.
 
MSM (methylsulfonylmethane) er et svovlholdig mineral, der stammer fra plankton i havene og som også findes naturligt i din krop i mindre mængder.
Der er meget godt at sige om MSM, blandt andet at det virker smertestillende ved rygled- og muskelsmerter og er gavnlig for dine tarmslimhinder, da det hjælper til at tætne en utæt tarm og derved modvirker allergi. Det er også godt mod ardannelse efter operationer og healing af skader. MSM og glucosamin styrker hinandens virkning.
 
Chondroitin (et vigtigt glycosaminoglycan GAG) er et biologisk makromolekyle, som produceres og fordøjes af de ledbruskceller, som kaldes chondrocytter.
Stoffet er en vigtig komponent i brusk og bidrager til trykmodstanden og er virksomt mod slidgigt.
Det er vigtigt, at du tager alle tre kosttilskud samlet, da de støtter hinandens virkning, og du får derfor det bedste udbytte!
Det kan være meget aktuelt også at stabilisere din natrium- og kaliumbalance i forhold til dine led, gigt og smerter. Mange mennesker får for meget (forkert) salt (natriumklorid), og dette kan hæve blodtrykket og en udskillelse af for meget calcium med urinen. Kalium derimod medvirker til at sænke blodtrykket og gavner muskler og nerver.
 
Dosering:
Ofte gives der det samme chondroitin som glucosamin og lidt mere MSM pr. dag.
Køb produktet lige her: currame.nordicvms.com
Ønsker du at gøre lige det ekstra for din krop, så book Friederich til en sundhedkonsultation, som kan afholdes i Centro Sanum eller hjemme hos dig selv på friederich@currame.com eller på +45 2720 7723 Friederich befinder sig i Spanien, Costa Del Sol i uge 16 og 18 og tager imod klienter.
 
Friederich har hver måned en gratis dag, hvor du kan komme ned i Centro Sanum i centro Idea og spørge ham ganske gratis til råds.
 
På gensyn! 🙂
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
Af Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, Forfattere, Uddannelsesledere og Master Health Mentorer www.currame.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.