Det danske magasin i Spanien
Smuk og forynget hud med kemisk peeling – Ny banebrydende behandling fra IS Clinical

Smuk og forynget hud med kemisk peeling - Ny banebrydende behandling fra IS Clinical

Prodigy Peel er en ny og banebrydende hudbehandling fra det kendte amerikanske firma IS CLINICAL.
De amerikanske hudlæger bag har stor succes med deres målrettede plejeprodukter til hjemmebrug samt behandlinger.
IS CLINICAL er en dermaceutisk serie og virker derfor mere effektivt end almindelige skønhedsprodukter.
Prodigy Peel forbedrer alle de små lag i epidermis (overhuden) og er derfor designet til at fjerne af pigmentpletter, solskader, rynker, åbne porer, ar og akne.
Hudoverfladen bliver flottere, hudtone og fasthed forbedres markant og ujævnheder som ar formindskes.
I bunden af epidermis sker degenereringen af vores stamceller og huden vil selv afstøde de gamle celler på overfladen, men med alderen sker denne proces langsommere samt vores collagen- og elastanlag i dermis ændrer sig og dette medfører slap, rynket og kedelig hudoverflade.
Prodigy Peel-systemet er en kemisk peeling men dog fremstillet af botaniske ingredienser samt de kendte syrer som mælke-, citron- og salicylsyre, som huden samarbejder godt med og som ikke skader eller brænder huden.

Komplet sikker behandling

Behandlingen er helt sikker at få lavet, og alle uanset alder, køn og hudtype vil kunne få stor effekt af denne behandling udført i klinikken.
Jeg er specialuddannet og eksamineret i behandlingen og har mulighed for at tilpasse hvert enkelt behandling til kunden og hudens behov ud fra de to peelingtyper, som det amerikanske hudlægeteam har forsket i.
Den ene løsning (P2 system) er en 8 % peeling, som egner sig godt til mild akne, begyndende rynker og pigmentpletter.
Den anden løsning (P3 system) er en 14 % peeling, som egner sig godt til linjer, dybere rynker, slap hud, hyperpigmentering, akne og en generel ujævn hudtone.
En enkelt behandling giver et flot resultat, men man kan med fordel gentage behandlingen to til tre gange mere i løbet af de efterfølgende måneder, hvis man ønsker et mere gennemgribende resultat.
Vil du opleve hvad Prodigy Peel kan gøre for dig og din hud, så kontakt mig gerne for en konsultation og for at se før-og-efter fotos.
Nana Norrbom tlf. 610 716 048
Af Nana Norrbom

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.