Det danske magasin i Spanien
Zafo Law Marbella fylder 5 år – kom til fødselsdagsreception

Zafo Law Marbella fylder 5 år – kom til fødselsdagsreception

Advokatfirmaet Zafo Law er for mange det naturlige bindeled mellem Danmark og Spanien. I afdelingen i Marbella har Zafo Law hjulpet tilflyttere, fraflyttere, heltids- og deltidsboende med deres juridiske og administrative opgaver i fem år. Det fejrer de hos Zafo Law med en reception d. 13. november kl. 15 – 19. ”Vi forventer selvfølgelig at se en del af vores ’gamle’ klienter, som har været hos os i mange år, men vi ser også rigtig meget frem til at møde nye klienter, forretningsforbindelser og andre interesserede, som vil vide, hvad vi hos Zafo Law kan gøre for dem,” fortæller Lars Hovmand Mikkelsen, Abogado & Cand.jur.
 
Foruden private klienter har Zafo Law også en omfattende erhvervs-orienteret afdeling. Hos Zafo Law er de specialiseret i de dele af den spanske jura, hvor det internationale element spiller en væsentlig rolle. De er dermed et af de spanske advokatkontorer, som er mest orienteret mod danske klienter.
 
På dagen vil der være mulighed for at hilse på hele teamet bag Zafo Law, da medarbejdere fra kontorerne i Barcelona og Alicante ligeledes vil være til stede, heriblandt Zafo Laws anden stiftende partner, Vicente Sebastián, samt deres danske og svenske jurister Dan Hjortsø og Cecilia Westerberg.
 
Du bydes velkommen til receptionen, som finder sted d. 13. november kl. 15 – 19 på kontoret i Marbella:
Centro Plaza, Oficina nº 22
Avd. Manolete 1

Nueva Andalucía

29660 Marbella
(+34) 951 240 600 – info@zafolaw.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.