Det danske magasin i Spanien

Costa del Sol er fantastisk om sommeren – strandene viser sig fra deres bedste side, restauranterne disker op med de lækreste sager, nystrøgede duge og ekstra god betjening. Selvom det er helt vidunderligt at dase i en strandstol og hoppe i havet direkte bagefter, så kan vi alle nå et punkt, hvor havet bare ikke er kølende nok og skyggefyldte steder pludseligt bliver afsindigt eftertragtede. Her følger nogle forslag til dig, der gerne vil underholdes i skyggen denne sommer.

Smut i biffen

Et rigtigt godt sted at finde skygge i sommervarmen er i biograferne langs Costa del Sol. De fleste biografer viser film med engelsk tale eller engelsk tekst. Hold øje med bogstaverne VO (versión original) eller VOSE (versión original, subtitulada en español), det betyder, at filmen er hhv. i originalversion eller originalversion med spanske tekster.

Det er ikke kun de nyeste blockbustere, der kan nydes fra de bløde sæder i salen. For eksempel viser biografkæden Cinesur ofte gamle klassikere samt live opera og teater fra nogle af de største scener i verden.

Se mere på www.cinesur.com

Tag i akvarium

Selvom flotte saltvandsfisk også svømmer rundt i Middelhavet, kan det være en forfriskende og svalende oplevelse at gå i akvarium og se de flotte eksemplarer ’nede fra’.
Hos Sea Life i Benalmádena kan du betragte de smukke fisk uden at få en eneste solstråle. Du kan endda prøve at fodre rokkerne.

Sea Life er åben alle dage fra 10 – 19.30. Indgang koster 16 € og gælder hele dagen, så du kan gå ud og få frokost og tage et besøg til, hvis du har lyst til det.

Find mere info på www.visitsealife.com

Opdag en grotte

Tag på grottevandring! Udover at indeholde fascinerende forhistoriske fund er grotter geniale i sommervarmen, da der er en konstant kølig temperatur på godt 20 grader. Der findes flere grotter på Costa del Sol, den mest kendt og nok mest imponerende er Cueva de Nerja.

Det anbefales at købe billetter online. Indgang koster 15,5 €. Grotten har åbent fra juli til og med september i tidsrummet 10.00 – 17.00.

Få mere info på www.cuevadenerja.es

Besøg et museum

Málaga har virkeligt mange vidunderlige museer. Lad dig ikke narre af størrelsen! De største museer giver ikke nødvendigvis de største oplevelser. Der er museer hvor du kan røre, smage, larme, filme, ja der findes respektindgydende museer til fordybelse og opdagelsesmuseer til at vække alle sanser. Uanset om du har 5 eller 50 minutter, så skal du nok finde et museum, der er værd at besøge. La Danesa har besøgt en del af dem – du finder alle museumsartiklerne på www.ladanesa.com under ’Museer i Málaga’.

Spil bingo

På en varm sommerdag kan man være sikker på, at bingohallerne er kølige og velbesøgte rundt omkring langs kysten. Det kræver ikke de store forudsætninger at spille bingo ’på spansk’. De fleste haller viser endda de opråbte numre på skærme i bordene, så selvom man ikke kan alle de spanske tal på rygraden er dette ingen hindring – man skal dog være opmærksom på, at det går væsentligt hurtigere end når man spiller bingo/banko på dansk. Både unge og gamle frekventerer disse haller, der på sin egen pudsige måde lader dig træde ind i en lomme af Spanien, som de fleste ikke kender.

En plade koster ca. 1 € og de fleste haller spilles der hele dagen lang.

Gå på shopping

Ikke en solstråle i sigte, kølig luft og strategisk placerede caféer og restauranter. Det er fristende at tage på shopping og få stillet både købelyst og sult og tørst, når sommervarmen melder sin ankomst. På Costa del Sol har vi både La Cañada i Marbella samt Miramar-centret i Fuengirola. Begge har åbent hele dagen mandag til lørdag og begge har åbent om søndagen t.o.m. den sidste søndag i september.

Find mere info på www.miramarcc.com og www.lacanadashopping.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.