Det danske magasin i Spanien
Biosym forhandles nu i VikingosBiosym forhandles nu i VikingosVikingos er nu officiel Biosym-forhandler og kan tilbyde Biosym-produkter til alle kunder. Biosym er en 100 % dansk virksomhed, som har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af vitaminer, mineraler, Omega 3-6-7-9 fedtsyrer, mælkesyrebakterier, urter og andre næringsstoffer.


 
Vores helse- og kostekspert, Hannah, er klar til at tage imod kunder og give dem den rette rådgivning om helseprodukterne. Vi giver i øvrigt 20 % rabat hele oktober måned på Biosym-produkter.


 
Vikingos udvider med egen delikatesse, større sortiment og bageri
Der sker store forandringer med masser af lækkerier i vores nye delikatesseafdeling, som selvfølgelig omfatter skiveskåret pålæg, håndskåret steg, frikadeller, fiskefilet, leverpostej, bøffer i sauce, mørbrad samt vores populære salater og andre gængse slagterprodukter. 
Der vil også kunne bestilles ugepakker, friskhakket fars, samt mad og buffet ud af huset.
Den populære pålægskagemand har også gjort sit indtog på Costa del Sol og er et virkelig godt alternativ i stedet for kagemænd/koner fyldt med sukker.
Vi fortsætter naturligvis med vores smørrebrød, sandwich, stjerneskud samt menukortet, som du kan sidde og spise på vores hyggelige terrasse eller tage med dig hjem. 
Endvidere laver vi frokostordninger med virksomheder og private, både morgen, middag og aften med leveringer eller afhentninger.

 
Endnu flere nyheder i Vikingos
Vores slagterafdeling får support af vores pølsedisk, hvor du kan få franske hotdogs mm.
Bageriet har også fået et løft, så du nu finder mange flere slags brød og kager i diskene hos Vikingos.
Der udvides i øvrigt i oktober måned med svenske og norske produkter på hylderne også.
Vi glæder os til at tage imod jer!

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.