Det danske magasin i Spanien
Usynlig tandregulering med Alineadent

Usynlig tandregulering med Alineadent

Måske har du overvejet, at du vil have rettet op på dine skæve fortænder, men du har ikke lyst til at gå rundt med en fast tandbøjle – også kaldet ”togskinner”. Nu findes der en mulighed for at flytte rundt på tænderne til den ønskede position ved hjælp af en gennemsigtig, aftagelige plastskinne. Denne anvendes om natten og hovedparten af dagen.
 
Indledningsvis laver man en afstøbning af kæben, som man bagefter digitaliserer i et studie. Her har man muligheden for at se sin kæbe i 3D-format på computeren. I denne model kan man se, hvordan behandlingen vil forløbe, samt hvordan en afsluttet behandling vil se ud. Ønsker du at gennemføre behandlingen fremstilles en række modeller med 3D-teknik, hvor tænderne bliver flyttet lidt efter lidt mod det endelige resultat, indtil at tænderne står som man gerne vil have dem. Ud fra disse modeller fremstilles plastskinnen.
 
Behandlingstiden varierer mellem 3 til 8 måneder afhængigt af hvor omfattende tandreguleringen er. Med andre ord er det en tidsbesparende behandling.
Behandlingen foregår således, at man skifter skinne hver anden uge for at sikre sig, at tænderne står i korrekt position. Derefter anbefales det, at man anvender en skinne om natten for at stabilisere biddet og for at forhindre at tænderne rykker sig tilbage.
 
Behandlingen retter sig primært mod voksne, men det kan lade sig gøre at udføre denne metode på yngre mennesker, hvor biddet ikke behøver alt for meget korrektion.
 
På Clinica NorDental har de specialuddannelse i Alineadent systemet og har anvendt systemet i længere tid med mange gode resultater.
Er du interesseret i en usynlig tandregulering, tager de gerne imod dig for en konsultation og kan derefter give dig flere informationer om dette er et godt alternativ for dig eller ej.
 
De glæder sig til at høre fra dig i en af deres følgende klinikker:
Fuengirola Tlf.: (+34) 952 583 595 Mail: fuengirola@clinicanordental.com
Elviria Tlf.: (+34) 952 834 263 Mail: elviria@clinicanordental.com
Estepona Tlf.: (+34) 952 883 443 Mail: estepona@clinicanordental.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.