Det danske magasin i Spanien
Centro Belleza – Alt skønhed samlet under et tag

Centro Belleza – Alt skønhed samlet under et tag

Med over 50 års samlet erfaring kan Angela, Henrik og Michael fra Centro Belleza give dig den bedste behandling – om det så er i form af skønhedspleje, fodbehandling eller massage.
 
Angela Cervin er uddannet kolmetolog og er klar til at friske dig op med sin skønhedspleje. Hun tilbyder et bredt udvalg af ansigtsbehandlinger, manicure og pedicure til både mænd og kvinder. Herudover arbejder hun også med voksbehandlinger, makeup, eye laser extension og semipermanent makeup på bryn, læber og eyeliner. Hvis du har brug for maksimal afslapning, vil du kunne nyde godt af rainbow massage og afslappende svensk massage, som hun også mestrer. Angela Cervin forhandler og anvender udelukkende de eksklusive Exuviance produkter.
 
Hvis dine fødder ikke har brug for skønhed, men derimod pleje kan Henrik Lindberg, med sine mange års erfaring og specialisering i diabetesvejledning, byde på behandlinger på fjernelse af ligtorne, nedgroede negle, hård hud og andre problemer, som dine fødder end måtte have. Med Henriks hjælp bliver dine fødder så gode som nye.
 
Michael Izon har næsten hele sit arbejdsliv arbejdet som massør og sports- og helbredsterapeut.
Han er uddannet i England i over 17 forskellige komplementære terapier bl.a. dybdemassage, trigger point, osteopatisk spinal manipulation, sportsmassage, zoneterapi samt diæt og sportsernæring. Han arbejder også med postural kontrol til smertelindring og forøget mobilitet.
 
For mere information eller for booking af en behandling, kontakt Centro Belleza på +34 952 464 056 eller find dem i deres klinik i Centro Idea.
Der snakkes dansk, svensk, norsk, engelsk og spansk på klinikken. Henrik og Michael tilbyder også hjemmebesøg.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.