Det danske magasin i Spanien
Hvert ansigt har sin historie

Hvert ansigt har sin historie

Vi skal huske at være gode ved vores krop og lytte til den. Det glemmer vi ofte, og den ene dag tager den næste. Det er forbavsende mange, der har en hverdag med stress og smerter, som bliver ignoreret eller lindret med smertestillende piller.
Med efterhånden tre års erfaring med Medicinsk Thermografi har vi mødt mange klienter med alle mulige udfordringer. I denne måned ser vi på tre vidt forskellige ansigter med hver sin historie. Men inden vil jeg lige give en kort forklaring på, hvordan thermografi virker.

 
Når vi laver en Medicinsk Thermoscanning af kroppen, kan vi via varmen se, hvor der er inflammation, skader, dysfunktion i kroppen, og vi får også et billede af, hvor stort et område, det drejer sig om. Kroppen er nemlig smart. Er der problemer et sted, sender den mere blod til området for at reparere skaden. Den øgede blodgennemstrømning giver varme, og det ser vi ved muskelskader, inflammationer i led, organer eller kirtler.
 
8 graders forskel på hvid og mørkeblå, hvid er varmest.
 
De tre eksempler er taget tilfældigt, og afspejler, hvordan en medicinsk thermografi kan se ud, uden at der er umiddelbare symptomer, skader eller smerter i ansigtet.
 
Den første kom med hyppige mavesmerter, oppustethed, halsbrand, ondt i hoften og forsnævring af blodårer ud til hænder og fingere, de såkaldte hvide fingre.
 
Den anden havde været ude for et trafikuheld for 20 år siden, hvor hun fik et bækkenbrud, som resulterede i daglige smerter i lænden og ned i benet, samt forstoppelse og hyppige blærebetændelser.
 
Den tredje ville have et sundhedstjek, ligesom hun kørte sin bil til service hvert år til tjek af bremser, motor, skift af olie, filtre, kilerem mm.
 
foto1
Foto 1 viser varme i højre side af munden, som tyder på mild irritation/inflammation af en tand, muskelspændinger i panden, hals og nakke.
 
foto2
Foto 2 viser varme i begge sider af munden mest højre, som er tandinflammation eller irritation af tandkødet i begge sider af munden. Vi ser også muskelinflammation i panden, mest højre side og på forsiden af halsen.
 
foto3
Foto 3 viser både tandinflammation og bihuleinflammation. Varmen over næsen og lige mellem øjnene er tegn på bihuleinflammation. De to røde ”kanaler”, som går fra munden og ned under hagen, er lymfesystemet, som er på ”overarbejde” på grund af tandinflammation og bihuleinflammation. Lymfesystemet er en del af immunforsvaret og her ser vi, at det virkelig er på arbejde.
 
Fælles for alle tre klienter var, at vi fandt uventet ”skjult inflammation” i deres ansigt. Yderligere matchede det niveau af inflammation, de havde i ansigtet, med deres inflammation i kroppen, dvs. at jo mere inflammation i ansigtet desto mere i kroppen.
Vi fandt også inflammation, skader og dysfunktioner andre steder i kroppen svarende til deres historie.
Pointen er at jo mere inflammation, jo flere skader eller dysfunktioner, vi går rundt med desto mere er hele ens immunforsvar på overarbejde. Dvs. problemer i fordøjelsessystemet kan vise sig i øget inflammation i gummer og tænder, rygproblemer ses i nakke, kæbe og pande, knæproblemer afspejles i bihulerne. De forskellige organsystemer påvirker hinanden og hænger sammen i et hele.
Hvis vi går og døjer med noget over et længere stykke tid, er der ofte flere inflammationer i gang i kroppen – lige som vi ser med de tre klienter her.

Tager vi fat i et ”hjørne” bedres hele kroppen

Sørger vi for at spise og drikke for at styrke og opbygge vores immunforsvar er vi på rette vej. Især er det vigtigt, at vi lærer at lytte til vores krop, og mærke efter, hvad der er godt. En måde at gøre det på er at mærke, hvordan har vi det energimæssigt, når vi har spist eller drukket noget. Vi skulle jo gerne få mere energi og overskud af det, og ikke føle os trætte, oppustede eller have halsbrand. Det er utroligt, hvor hurtigt der kan ske en forandring, når vi drikker rigeligt med vand, får grønne smoothies eller juicer, dyrker lidt motion, får vitaminer og mineraler, forskellige kosttilskud, går i sauna, får foretaget det årlige tandlægetjek, går til yoga, får massage… Der er rigtig mange ting, vi kan gøre og jeg vil anbefale at starte med de to eller tre ting, som passer bedst.
Det gode er, at disse ”små” ændringer i livet virkelig kan gøre en forskel og kan komme inflammation til livs. Ansigtet afspejler hele kroppens tilstand, og der kan hurtigt ses en forbedring ved opfølgning.
Vores tre klienter er nu gået i gang med livsstilsændringer, og vi glæder os til at følge dem.
Vel mødt i thermografien – vi glæder os til at se dig!
www.vitafakta.es

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.