Det danske magasin i Spanien
Bokse-Brian: ”Mogens Dahl hjalp mig af med smerten.”

Bokse-Brian: ”Mogens Dahl hjalp mig af med smerten.”

Del

”Jeg reder pigernes senge en morgen og da jeg ryster dynen, er der et eller andet, der sætter sig fast omme i ryggen, med en vanvittig smerte. Jeg var fuldstændig slået ud, og jeg plejer nu nok at kunne bide smerten i mig,” fortæller Brian Nielsen, der måtte lægge sig på en af døtrenes senge og komme sig, før han kunne stavre ned af trapperne og sætte sig ud i bilen.
”Jeg ringede til Mogens Dahl, som fandt en tid til mig med det samme. Fordi der er vejarbejde i Fuengirola centrum, guidede Mogens mig ned i parkeringskælderen under det røde marked, hvor han kom mig i møde med en krykke. Det har virkelig set tosset ud – for hvert femte skridt fik jeg krampe i ryggen,” griner Brian, der på det tidspunkt følte sig som en 90-årig. Med krum ryg og møje og besvær, kom Brian med Mogens’ hjælp op i klinikken, hvor han blev placeret på briksen.
”Så vred og strakte han jo i mig. Da jeg forlod klinikken, var det lidt bedre, men ikke meget,” fortæller Brian, der besøgte Mogens yderligere to gange de efterfølgende dage.
”Tredje gang jeg var der, fik han løst op for noget, og jeg kunne med det samme mærke, at smerten forsvandt,” fortæller en glad og lettet Super-Brian i topform, der netop har været en tur på golfbanen.
”Jeg har sgu aldrig troet på sådan noget med kiropraktorer, men da Mogens formåede at afhjælpe den her smerte, der føltes som at få en elektrisk kvægstav jaget ind i ryggen hvert andet minut, så tager jeg altså hatten af for hans evner,” fortæller Brian, der altså igen kan spille og golf – og rede seng – uden kvaler.

Kiropraktor Mogens Dahl

Mogens har 30 års erfaring som kiropraktor på Costa del Sol og arbejdede som kiropraktor yderligere seks år, før han rejste til Spanien.
Kontakt Mogens Dahl på E-mail: info@chiro-dahl.com eller tlf. 95 246 41 37
Tres Coronas (bajo), C/Espronceda · Avda. Clemente Diaz Ruiz 4, E 29640 Fuengirola (bag ved det røde marked i Fuengirola).

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.