Det danske magasin i Spanien

Ekstrakt lavet af cannabisplanten

Cannabidiol (CBD) er et ekstrakt lavet af cannabisplanten, som har medicinske effekter og ikke er det samme som hampfrøolie. CBD-olien, der nu sælges i Vitamina, indeholder hele DNA-spektret fra cannabisplanten.
CBD er en aktiv cannabinoide som THC. Man bliver dog ikke psykoaktiv (skæv) af brugen.
Da den indeholder cannabis-plantens DNA, indeholder den også THC, men den lovlige grænse, som er på 0,2 %. Når man indtager cannabis-olie, virker det optimalt som en ”brain-booster” og ”forsvarsbooster”. Det går ind og stimulerer det, der hedder CB1 og CB2-receptorer, som forøger produktionen af aminosyrer i kroppen op til 100 gange, hvilket gør, at man bliver sulten og tørstig, da kroppen efterspørger vitaminer og mineraler. Bl.a. derfor bruges det ofte af kemopatienter til øgning at appetitten.
 
Cannabis-olie har mange funktioner, hovedsaligt er det ”healende” og netop derfor oplever folk også smertelindring (bl.a. hos gigtpatienter). Effekten øges fra uge til uge. Da studier også viser, at det stimulerer stamcellerne, er der stor erfaring med, at det kan kurere kroniske lidelser, bl.a. har man set, at det afhjulpet arvæv i lungerne efter strålebehandling.
 
Det bedste, der er at sige om olien, er, at det er en immunforsvarsbooster, og netop dit immunforsvar ved, hvad der er vigtigst at heale i din krop og i hvilken rækkefølge.

CBD-olie kan købes hos Vitamina i Centro Idea

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.